Pizza Hut, KFC és McDonald’s ételt szolgálnak fel az egészségügyi személyzetnek a kormányzati kórházakban

Pizza Hut, KFC és McDonald’s ételt szolgálnak fel az egészségügyi személyzetnek a kormányzati kórházakban

24 September 2021 0 Von admin

Az olyan gyorséttermi láncok, mint a McDonald’s, a Pizza Hut és a KFC, az indiai koronavírus -segélyezési kezdeményezések keretében ételeket szolgálnak fel a város kórházainak kórházaiban dolgozó egészségügyi és frontembereknek.

A Pizza Hut és a KFC India már megkezdte forgalmazását Pune -ban, Bengaluruban és Hyderabadban, ahol naponta több száz étkezést biztosítanak a kórház személyzetének.

„A Pizza Hut és a KFC India teljes felelősséget vállaltak az alapanyagok beszerzéséért, az ételek elkészítéséért és az étkezések mindennapi szállításáért közvetlenül a kórházakba. A márkák is hasonló módon dolgoztak néhány város helyszíni hatóságaival, hogy friss és higiénikus ételeket biztosítsanak a frontvonal dolgozóinak ”-áll a közleményben.

A McDonald’s India és a Paytm is összefogott, hogy élelmiszereket osszanak szét Mumbaiban. Mindketten körülbelül 600 hamburgert osztottak szét a Mumbai -i Juhu -i Cooper kórház egészségügyi dolgozóinak – olvasható a McDonald’s és a Paytm közös nyilatkozatában.

„Az elmúlt két hétben a McDonald’s számos civil szervezettel és szervezettel lépett kapcsolatba városokban, mint Mumbai, Ahmedabad, Bengaluru, Pune, Chennai és Haidarábád, hogy elérje a közel 10 000 frontvonalban dolgozó munkavállalót, a napi bért keresőket és a nyomornegyedeket. Ezekkel a folyamatos erőfeszítésekkel a márka azt reméli, hogy kis mértékben szolgálhatja a nemzetet, biztonságos és higiénikus ételeket biztosítva a rászorulóknak ” – mondta a McDonald’s marketing- és kommunikációs igazgatója, Arvind RP.