Old Man Liver Whisky Review

Old Man Liver Whisky Review

8 Oktober 2021 0 Von admin

Az Old Man Liver Whisky az egyik első, világjárványban született 90-es amerikai whisky a piacon. A felháborítóan csiszolt szellem, amely most megvásárolható az OldManLiver.com oldalon, tízszer több bizonyíték, mint maga a zene kifinomult embere, az Old Man Liver.

Ez a bejegyzés együttműködik a Dandelion PR -vel az Old Man Liver nevében.

Az Old Man Liver Whisky az egyik első, világjárványban született 90-es amerikai whisky a piacon. A felháborítóan csiszolt szellem, most megvásárolható a címen OldManLiver.com, tízszer több bizonyíték, mint maga a zene finomítatlan embere, az Old Man Liver. Az Old Man Liver Whisky felső polcminőséget kínál alsó polc áron, egy 750 ml-es palack 38,99 dollárba kerül. Ez az első a terméksorozatban, amely fűszereket és szeszes italokat tartalmaz, és várhatóan 2021 után is uralni fogja az ágazatot.


A kiváló bourbon tölgyes ízét ötvözi a roston sült hús füstös illata és az Old Man Liver Whisky forró mártás borsos falatozása. Appalachi hegyi vízzel készül, és kukoricából, rozsból, búzából és árpából desztillálják. Két Trees Distilling Company a helyszínen pirít és karakteres kézzel válogatott fehér tölgyet Tennessee-ből és Missouri államból, mielőtt bevezetné azt a kifejezésbe.saját whisky -öregedési folyamatuk. ” A végeredmény magától értetődő!

Az OML azt javasolja, hogy egyenesen fogyassza, hogy megfelelően megtapasztalja a tölgyes/füstös/fűszeres tulajdonságokat. Ha meleg van a szabadban, dobjon bele jeget. Szüksége van egy recept inspirációra? Nézze meg weboldalát, ahol megtalálhatók a bevált kedvencek. A Jacknél erősebb Old Man Liver Whisky gátlástalan, igénytelen és bocsánatkérő, mint maga az OML.

Az alábbiakban összefoglaljuk a márka történetét: A Fremont Streeten, Las Vegas belvárosának neonfényes kerületében Old Man Liver és öregasszonya ivott egy éjszaka. Magasztalta a jó öreg amerikai whisky erényeit, és sajnálkozott azon a tényen, hogy a kezében lévő ital nem volt sem erős, sem ízletes. Az öreg máj öregasszonya biztatta, hogy készítsen saját whiskyt. Álma valóra vált közel egy év túlzott kényeztetés, próbálkozás, hiba után, hogy megkapja az ideális ízt.


Old Man Liver Whisky


Öregember máj egy hatásosabb, mint a többi whisky, éles íze és hozzáállása segít kiemelkedni a túltelített szeszes italok piacán. Míg az Apák napja véget ért, ez a whisky tökéletes ajándék lehet az öregnek az életében! Ha ki szeretné hozni az ízét kedvenc eszközeiből, nézze meg az Old Man Liver Red Menenace Premium Spice -t (8,99 USD). Bármire használható a tésztától és a hústól a tenger gyümölcseiig. Eddig a Beyond Burger Plant-Based Patties-en használtam, és szép rúgást adott neki! Használható grillezési dörzsölésként, vagy akárcsak sóval és borssal bármilyen recept szerint.

„Soha ne sírj a kiömlött tej miatt. Whisky lehetett. ” – Bret Maverick