Öt rekordot dönthet meg Ronaldo a közelgő eurón

Öt rekordot dönthet meg Ronaldo a közelgő eurón

24 September 2021 0 Von admin

Cristiano Ronaldo az egyik legnagyobb futballista, aki feldíszítette a focipályát. Valahányszor a pályára lép, félelmet kelt az ellenfélben, hogy mit tehet ezúttal Ronaldo. Mindig gólokról, gólpasszokról, rekordokról és mérföldkövekről szólt, és manapság szórakoztató módon teszi ezt. Számtalan rekordot döntött meg eddig, és a jövőben is ezt fogja tenni.

Olvassa el még: EURO 2020 előnézet: Kedvencek, esélytelenek és egyebek; Itt egy kezdő útmutató a bajnoksághoz

Várjuk az öt rekordot, amit Cristiano Ronaldo megdönthet a közelgő Eurón.

1) A legtöbb euró kampány

Cristiano Ronaldo nemzetközi szinten több mint fél évtizede gyilkolja, és része volt annak a híres 2004 -es portugál válogatottnak, amely magában foglalta a döntőbe jutó Deco -t és Luis Figo -t, akik szűk körben veszítettek Görögországtól. Azóta Ronaldo háromszor, 2008 -ban, 2012 -ben és 2016 -ban lépett pályára euróban. Mivel ő a portugál csapat kapitánya, az idei versenyen is szerepelni fog. Már alig várja, hogy ő legyen a történelem első játékosa, aki öt Európa-bajnokságot játszott. Fantasztikus teljesítmény ez számára, és eltart egy ideig.

2) A legtöbb gól az euróban

A célok és Cristiano Ronaldo kéz a kézben járnak, és nem sokáig maradhatnak távol egymástól. Ronaldo jelenleg négy tornán kilenc gólnál jár a nagyszerű Michael Platinivel, Franciaországgal. Joggal mondhatjuk, hogy Ronaldo előbb -utóbb meg tudja dönteni ezt a rekordot, és az Európa -bajnokság legmagasabb gólkirálya lehet.

3) A legtöbb megjelenés

Cristiano Ronaldo vitathatatlanul a legjobb játékos volt, aki Portugáliában játszott, és ott volt az országáért, amikor szükségük volt rá. Az Eb -n a legtöbb szereplést rögzíti, beleértve a selejtező mérkőzéseket is. Megdönti a rekordot, ha mindhárom csoportjátékát Franciaország, Magyarország és Németország ellen játssza. A rekordot jelenleg a Juventus csapattársa és az olasz kapuslegenda, Gianluigi Buffon tartja. A kapus 58, míg Ronaldo 56 karakterrel rendelkezik a nevén. Tehát ha mindhárom csoportjátékot játssza, megdönti a rekordot, és ez még elkerülhetetlennek tűnik ezen a ponton.

4) Legidősebb gólszerző a döntőben

Portugália végre megmutatta a világ színpadán labdarúgó-válogatott képességeit, miután megnyerte az Euró előző és az Uefa Nemzetek Ligája első kiadását. Remek csapatuk van, tele potenciállal és tapasztalattal, és az egyik favorit a bajnokság megnyerésében. Ha ezúttal ismét a döntőbe jutnak, és Ronaldo játszik és gólt lő abban a játékban, ő lesz a legidősebb góllövő az Eb -döntőben. A nyugat -német Bernd Hölzenbein jelenleg tartja a rekordot, amelyet 1976 -ban megdöntött. Tehát ha Portugália bejut a döntőbe, Cristiano Ronaldo 36 éves és 156 napos lesz ezen a napon.

5) Minden idők nemzetközi gólkirálya

Cristiano Ronaldo a jelenlegi vezető aktív góllövő, 103 góllal a nevéhez fűződik. Azonban továbbra is hat góllal fél a mindenkori International gólkirálytól, amelyet jelenleg az iráni Ali Daei tart, akinek 109 gólja van. Ronaldónak van ideje és meccsei az oldalán, de ezt a rekordot előbb -utóbb meg akarja dönteni. Ez a lemez fantasztikus mérföldkő lenne az amúgy is jeles karrierjében, és ismét aláírta aláírását a történelemben.

A portugál és a Ronaldo -szurkolók szívesen látnák, ha kedvenc játékosuk megdöntené ezeket a rekordokat, és sorsuk az lenne, hogy megnézzék, mire képes a közelgő Európa -bajnokságon is.