Mumbai éttermek és bevásárlóközpontok 24 × 7 nyitva

Mumbai éttermek és bevásárlóközpontok 24 × 7 nyitva

25 September 2021 0 Von admin

Azok a mumbaikások, akik a városukat „A soha nem alszó városnak” nevezik, most szó szerint megtehetik ezt az állam új javaslata miatt.

Alapján A Hindustan Times, Maharashtra kormánya jóváhagyta azt a javaslatot, amely lehetővé teszi az üzletek és éttermek 24 × 7 -es nyitva tartását. Január 27 -től kezdődően több bevásárlóközpont és étterem bármikor nyitva maradhat alkohol nélkül.

„Január 27 -től engedélyeztük a 24 × 7 működését. A zárt közösségek, elsősorban szórakoztató és éttermekkel, engedélyeket kaptak. Figyelmeztettük a létesítmények képviselőit, hogy biztosítsák a tűzbiztonság betartását és biztonságát. A legtöbb bevásárlóközpont azt mondta, hogy hétvégén is nyitva tartják, ha a hét folyamán történő üzemeltetésük nem kivitelezhető számukra ” – mondta Praveen Pardeshi önkormányzati biztos. HT.

A döntést Aaditya Thackeray állami turisztikai miniszter hozta meg, és az ülésen részt vett Sanjay Barve polgári főnök és rendőrbiztos. Velük együtt a bevásárlóközpontok, szállodák és éttermek több képviselője is részt vett ugyanazon a találkozón.

„Köszönjük az idegenforgalmi miniszternek és a kezdeményezését, hogy Mumbai sikeres turisztikai központ legyen. Az ülésen azt is javasoltuk, hogy tegyünk fel matricákat a „Most 24 × 7 vagyunk” címkével. Valamiféle tervezést kell készíteni a személyzet, a biztonság és más hasonló elemek előkészítésére, ami időbe telik ” – mondta Gurbaxish Singh, a Nyugat -indiai Szálloda- és Étteremszövetség (HRAWI) elnöke.