Kylie Jenner és Travis Scott második gyermeket várnak

Kylie Jenner és Travis Scott második gyermeket várnak

23 September 2021 0 Von admin

Kylie Jenner második gyermeket vár Travis Scott rapperrel.

Ezúttal a sztár engedte a nyilvánosságot a titokba, és úgy döntött, hogy a közösségi médiában bejelenti a terhességet.

A 24 éves nő az Instagramon másfél perces videóban osztotta meg a hírt, amelyben először kiderül, hogy terhes, mielőtt a lányával és apjával orvoshoz megy, néhány felvétellel családja reakciója.

A videón Jenner felvételei is láthatók a nemrégiben megrendezett 24. születésnapi partiján, amelyet viszonylag visszafogottan töltött egy gyertyafényes medence mellett.

Látható a baba dudorának pompázása is fekete kivágott ruhában.

Az egész Kar-Jenner klán „sír !!!” vagy legalábbis ezt mondják a hozzászólásokban.

A rajongók hetek óta azt találgatják, hogy a szépségmogul gyerekkel van, a megerősítés azonban csak most jön.

Kylie Jenner és Travis Scott útjai 2019-ben elváltak. Travis azonban egy szívmelengető bejegyzést szentelt Kylie-nek Instagram-történetében a múlt hónap 24. születésnapjára.

2018. február 1 -jén köszöntötték a lányukat, Stormit. Jenner első terhessége miatt úgy döntött, hogy titokban tartja a nagy hírt szülés után, és karanténba helyezi magát otthonában, mielőtt dolog lett volna. Kylie az Instagramon jelentette be születését. A bejegyzésben részletezte azokat az okokat, amelyek miatt úgy döntött, hogy terhességét addig titokban tartja, amíg ezt teszi.

„Annyi mindent megosztottam az életemből. Én is nagyon fiatal voltam, amikor teherbe estem, és ez nekem személy szerint csak sok volt. Nem tudtam, hogyan hoznám ezt a nyilvánosság elé, és mindenkinek véleménye lenne. Azt hiszem, ez csak valami, amit egyedül kell átélnem ” – mondta Andy Cohennek.

Olvassa el; Kylie Jenner és Travis Scott második gyermeket várnak?