Johnny Depp 10 millió dollárt fizet, annak ellenére, hogy lemondott a fantasztikus állatokról

Johnny Depp 10 millió dollárt fizet, annak ellenére, hogy lemondott a fantasztikus állatokról

24 September 2021 0 Von admin

Sajtóhírek szerint Johnny Depp színésznek a teljes fizetését, több mint 10 millió dollárt fizetik ki a legújabbért Fantasztikus állatok film, annak ellenére, hogy csak egy jelenetet forgatott a filmhez, mielőtt lemondásra kérték.

Korábban Johnny Depp az Instagramon megerősítette, hogy a közeljövőben lemond Gellert Grindelwald szerepéről. Fantasztikus állatok film a Warner Bros. kérésére. Ez azután történt, hogy Depp elvesztette a rágalmazást az Egyesült Királyságban egy bulvárlap ellen, amely „feleségverőnek” nevezte.

Az oka annak, hogy Depp megkapta a teljes nyolc számjegyű fizetését, a „fizetés vagy játék” szerződésének köszönhető, amely előírja, hogy a neki megígért teljes összeget meg kell fizetni, még akkor is, ha szerepe átdolgozásra kerül, vagy a filmet nem készítik el. Ez egy általános kikötés az A-listás hírességekre kötött szerződésekben.

JK Rowling nyilatkozata Depp Grindelwald szerepéről

Míg Depp Grindelwald alakítását széles körben dicsérték, hatalmas vitákat váltott ki, mert korábbi élettársa, Amber Heard házastársi bántalmazással vádolta meg őt. Annak idején JK Rowling egykor szeretett szerző, aki Harry Potterrel és a Roxfort varázslatával ajándékozta meg a világot, megvédte Depp szerepét a filmben.

„A körülmények megértése alapján a film készítői és én nemcsak kényelmesen ragaszkodunk az eredeti szereposztásunkhoz, hanem őszintén örülünk, hogy Johnny főszereplőt alakít a filmekben” – olvasható Rowling nyilatkozatában.

A becsületsértési ügy kezdettől fogva homályos üzlet volt, mert sok káros adatot hozott napvilágra Heard és Depp kapcsolatáról. Depp ügyvédei videó bizonyítékokat vezettek be, amelyek állításuk szerint azt mutatták be, hogy Heard hogyan támadta meg a húgát.

A tárgyalásról szóló sajtóértesülések szerint Heard és húga, Whitney Henriquez bizonyítékokat adtak annak megerősítésére, hogy megerősítsék Heard azon állításait, miszerint Depp 14 alkalommal erőszakos volt vele szemben.

„Néhány incidens olyan súlyos volt, hogy attól féltem, hogy szándékosan vagy csak azáltal, hogy elveszíti az irányítást és túl messzire megy, meg fog ölni. Sokszor kifejezetten azzal fenyegetőzött, hogy megöl, különösen a kapcsolatunk későbbi szakaszában ” – mondta Heard Deppről.

Depp azt állítja, hogy Heard bántalmazta őt

Depp azonban többször is ragaszkodott ahhoz, hogy családon belüli bántalmazás áldozata lett Heard kezében.

Heard 2018 decemberében írt egy op-ed-et A Washington Post ahol részletezte állítólagos bántalmazását Depp kezében.

„A családon belüli bántalmazást képviselő közéleti személyiség lettem, és éreztem a kultúránk haragjának teljes erejét a kijelentő nők iránt” – írta Heard.

Az ismertetett válaszként Depp 50 millió dollárért perelt Heard ellen rágalmazásért. Az öltönye szerint Heard „nem családon belüli bántalmazás áldozata, hanem elkövető”.

Heard elismeri, hogy „megütötte” Deppet

2020 -ban a Daily Mail hozzáférett és közzétett olyan telefonfelvételeket, ahol Heard elismerte, hogy „megütötte” Deppet.

– Sajnálom, hogy nem… nem ütöttem meg az arcát egy megfelelő pofonnal, de megütöttem, nem ököllel. Kicsim, nem ütöttek. Nem tudom, mi volt a tényleges kezem mozdulata, de jól vagy, nem bántottalak, nem ütöttem meg, hanem megütöttem – mondja a felvételen.

– Nem ígérhetem meg, hogy nem leszek újra fizikai. Istenem, néha olyan mérges vagyok, hogy elveszítem – mondta.

Depp korábbi partnerei védik őt

Johnny Depp korábbi partnerei, Winona Ryder és Vanessa Paradis a védelmére léptek.

„Az elképzelés, hogy hihetetlenül erőszakos személy, a legtávolabbi dolog Johnnytól, akit ismertem és szerettem. Nem tudom a fejemet e vádak köré tekerni ” – írta Ryder Bennfentes míg Paradis kijelentette, hogy Heard vádjai „nem hasonlítanak az igazi Johnnyhoz, akit ismertem, és sokéves személyes tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy soha nem volt erőszakos vagy bántalmazó velem szemben”.