Jogos az ingyenes Bitcoin?

Jogos az ingyenes Bitcoin?

25 September 2021 0 Von admin

kriptovaluta bányászat

#toc háttér: #f9f9f9; border: 1px solid #aaa; display: table; margin-bottom: 1em; kitöltés: 1em; szélesség: 350px; .toctitle font-weight: 700; text-align: center;

„Craig Wright új bizonyítéka, hogy ő Satoshi Nakamoto, értéktelen”. „Craig Wright azt állítja, hogy ő Bitcoin -alkotó Satoshi – a szakértők félnek az epikus átveréstől”. „A Satoshi Nakamoto Email Hacker azt mondja, hogy tárgyal a Bitcoin alapítójával”.

Számos kiemelkedő bitcoin -promóter nem volt meggyőzve a véleményekről. A későbbi felülvizsgálatok azt a valószínűséget is felvetették, hogy a felajánlott bizonyítékok bonyolult álhírek voltak, és a Wired elismerte, hogy „hamis kétségeket” vettek fel azzal kapcsolatban, hogy Wright Nakamoto. Peter Todd, a Bitcoin fejlesztője kijelentette, hogy Wright blogbeadványa, amely látszólag tartalmaz kriptográfiai bizonyítást, valójában semmit sem tartalmazott.

A Litecoin a Bitcoin villája is, a blokkolás ideje és a bányászati ​​algoritmus megváltozott. A BTC -t addig kell bányászni kriptovaluta piac az ezt követő blokkjutalom megfelezése.

Jelenleg nem valószínű, hogy bekövetkezik, de mindig kockázatos. A másodiknál ​​a BTC hashrate körülbelül kilencvenhét quintillion hash másodpercenként. A bányászat nagyon energikus és agresszív nyolcvan nappal korábban, mint a felezés, és a blokkjutalmak nagy része Kína 4 legnagyobb bányászati ​​úszómedencéjébe kerül – Poolin, F2Pool, Antpool és BTC.com. Ezek a medencék a blokkjutalmak majdnem 60% -át teszik ki, és viszonylag alacsony villamosenergia -költségeket biztosítanak.

Ha valóban látni szeretné mind a 1768 tranzakciót ehhez a blokkhoz, menjen erre az oldalra, és görgessen lefelé a „Tranzakciók” címszóig. Amit a bányászok csinálnak ezekkel a nagy számítógépes rendszerekkel és tucatnyi hűtőventilátorral, az kitalálja a cél hash -t. A bányászok ezeket a találgatásokat úgy teszik, hogy a lehető leggyorsabban véletlenszerűen generálnak annyi „nemet”, amennyire csak lehetséges. A nonce rövid a „szám, amelyet csak akkor használnak”, és a nonce a kulcs a 64 bites hexadecimális számok előállításához, amelyekről beszélek. A Bitcoin bányászatban egy nonce mérete 32 bit – ez sokkal kisebb, mint a hash, ami 256 bit.

Miért ilyen ellenségeskedés a Bitcoin felé?

A kriptovaluta cellás bányászat majdnem ugyanaz, azonban végtelenül kis léptékben. Senki sem akadályoz meg abban, hogy okostelefonját bányászati ​​medence vagy mobil bányatanya elhelyezésére használja.

Mindent tanácsolva, a bitcoin bányászat sok írásbeliség miatt sok egyéni bányász számára veszteséges. A siteCryptocompare egy hasznos számológépet kínál, amely lehetővé teszi a kivonatolási sebességnek és az elektromos energia árainak megfelelő számok beillesztését az árak és előnyök becsléséhez. Az alábbi képernyőkép, amely a Blockchain.information helyről származik, segíthet abban, hogy ezeket az adatokat egy pillanat alatt összeállítsa.

A legutóbbi ASIC -en, az Antminer S17 -en nemrégiben végzett esettanulmány azt mutatja, hogy a vásárlói elektronikával évente egy bitcoin bányászása lehetséges. A beállítás és az elektromos energia ára azt jelenti, hogy egy bitcoin otthoni bányászása 2020 -ban körülbelül egy BTC -be kerül a jelenlegi árakon.

Egyes kriptovaluták a bitcoint, a Bitcoin Cash -t, az Ethereumot, a DigitalNote -ot, a LiteCoin -ot és a PotCoin -ot ölelik fel. A Bitcoin-bányászatról minden tudnivaló lebontása, a blokklánc és a blokkjutalmak, a Proof-of-Work és a bányászati ​​úszómedencék között. A bányászoknak nemcsak a költséges eszközökhöz kapcsolódó költségeket kell figyelembe venniük, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy szembenézzenek a hash -probléma megoldásának lehetőségével. Ezenkívül figyelembe kell venniük azt a jelentős mennyiségű villamosenergia -bányászati ​​fúrótornyot, amely a legtöbbet hozza ki a megoldást kereső nonces hatalmas részeinek előállításában.

A számítógép bizonyos feladatokat hajt végre, amelyek szükségesek ahhoz, hogy még a legkisebb mennyiségű kriptovalutát is megszerezhesse. Ezeket a feladatokat a „Proof of Work” -nak nevezik, és úgy tervezték, hogy tisztességes területet teremtsenek a különböző bányászok számára.

  • A jutalom mérésének drámai csökkenése arra utalhat, hogy a bányászati ​​folyamat teljesen szépen eltolódik a 2140 -es határidő előtt.
  • Satoshi Nakamoto szándékosan kapcsolódik a blokklánc-know-how-hoz.
  • Valójában, mivel a 2140 -es év közeledik a bányászokhoz, évekig jutalmakat kapnak, amelyek valóban a bányászni kívánt bitcoin apró részei.
  • Érdemes azonban megjegyezni, hogy ez több mint 100 évvel korábban lesz, mint a bitcoin hálózat az utolsó jelzője.
  • Ezen számítások elvégzéséért járó jutalomként a bányászok blokkjutalmakat kapnak titkosítás formájában.
  • A bitcoin kriptovalutában használt protokoll ismeretlen megalkotója által használt név.

Itt van, amit meg kell tanulnia a kriptovaluta cellabányászatról. Lehet, hogy hallott már a kriptovaluták bányászásáról okostelefonjával, de talán nem tudja, hol kezdje, vagy hogy a hozamok biztosan kriptovaluta bányászat megéri az erőfeszítést. Szigorúan monetáris szempontból a készpénzszerzés egyik legegyszerűbb módja az lehet, ha Bitcoin -t vásárol egy tőzsdéről, és a zsebében tartja.

Ezek és sok más kapcsolódó kérdés eldönti a legjobb technikát a kriptovaluta bányászatában. A GPU-bányászat lehet a kriptovaluták bányászásának preferált és jól ismert technikája. Ha a Google „kriptovaluta -bányászatát” használja, a GPU -berendezések az első dolgok, amelyeket egyszerűen látni fog. Ha a kriptobányászati ​​módszereket keresi, akkor a felhőbányászat valószínűleg a legkedveltebb módja annak, hogy ujját ne kelljen bányásznia.

Minden, amit a kriptovaluta bányászásáról tudni kell

A tranzakciókat tekintve 2020 márciusától Nakamoto készpénze 2009. január közepe óta nem költött. A bitcoin csúcsán, 2017 decemberében ezek ára 19 milliárd dollár felett volt, így Nakamoto feltehetően a világ 44. leggazdagabb egyénisége volt. . Még két használt S7-LN bányászom is van, amelyeket az ebay-ről vettem körülbelül 1400 dollárért, és a Slushpool-on fut. A jelenlegi blokk nehézségek, naponta körülbelül 0,0015 BTC -t húznak, és 0,01 BTC -nél fizetik ki. egy másik hét pc -vel először a következő kiigazítási ciklusból, amely lehet az elsődleges időpont ahhoz, hogy a bitcoin bányászati ​​probléma átlépje a 8 billió milliárd küszöböt.

Ha minden szemmel a Bitcoint tekintjük, egy másik kriptográfia 500% -kal emelkedett az elmúlt évben – és még mindig szárnyal

Ha mindezeket előállították, a bitcoin kínálata szűkös lesz, ami végül áremelkedést eredményezne. A kriptovaluta hatékony online pénzváltás lehet; ennek ellenére a fogyasztók bitcoint vásárolnak azzal a szándékkal, hogy sokat fektessenek be, mint a részvényekkel. Egyesek még azt is gondolják, hogy a bitcoin stabil http://www.sydplatinum.com/how-can-i-withdraw-my-crypto/ befektetési alternatíva a nyugdíjba vonuláshoz. A folyamatosan változó piacon, szabályozás nélkül és 0 testi fedezet mellett a befektetők elveszíthetik mindent, amit befektetnek. Bár a bitcoin valószínűleg megtérül, a finanszírozás legjobb módja a figyelmeztetés.

A webhelyet a legnépszerűbb nevén bitcoin csaptelepnek nevezik, ahová az egyének egyszerűen regisztrálhatnak, bejelentkezhetnek, orvosolhatják https://tokenexus.com/ órát és keresni bitcoint. Nincsenek korlátok – akár 200 dollárt is kereshet BTC -ben óránként a FreeBitco.in webhelyen minden alkalommal.

kriptovaluta bányászat

A Bitcoin bányászat károsíthatja a számítógépemet?

Bár meglehetősen könnyű beállítani és használni egy bitcoin bányászati ​​fúrótornyot, valójában pénzt keresni a folyamat során nagy kihívás. Ráadásul a legtöbb bányászati ​​fúrótorony óriási mennyiségű áramot fogyaszt, ezért ezt a költséget is ki kell vonnia a megszerzett bitcoinokból a nyereség meghatározásához.

Mivel a központi bank nem támogatja a bitcoinjait, nincs elérhető módszer a veszteségek megtérítésére. 2009 óta a bányászott bitcoinok sokfélesége az egekbe szökött.

Eltűnhet valaha a Bitcoin?

Megérik a Bitcoin bányászok?

Míg a Zcoin a legjobb nyereségbányászó érme ma (bár hosszú távon potenciális lehet, ha figyelembe vesszük a 2017 -es teljesítményét), a legjobb érme, amelyet hosszú távon összpontosítanak, az Ethereum (ETH).

Útmutatóink vannak a bitcoin vásárlásához és tippek a zsebszerzéshez. Lehetetlen elképzelni a pontos mennyiséget, mivel egy rosszul elhelyezett Bitcoin pontosan ugyanaz jelenik meg a blokkláncon, mint a nem helytelen. Tudatos találgatásokat tehetünk, főleg az alapján, hogy egy Bitcoin mennyi ideig ült mozdulatlan címeken. A legfrissebb becslések szerint körülbelül három-négymillió bitcoin kerül rossz helyre örökre. A valaha létező legtöbb és legnagyobb bitcoinmennyiség 21 millió.