Így találhatja meg a 2020 -ban becsomagolt Netflix -et

Így találhatja meg a 2020 -ban becsomagolt Netflix -et

24 September 2021 0 Von admin

Idén mindannyian együtt néztük órákon át a Netflixet a folyamatos koronavírus -járványnak köszönhetően. Szóval, szeretné tudni, hogy hány órát töltött az idei kedvenc műsoraival? Nos, itt találhatja meg a Netflix Wrapped 2020 -at.

Eddig láthattuk a Spotify -t, a Snapchat’s Year In Review -t, az Apple Music Replay -jét, és most itt az ideje, hogy megnézzük az évre csomagolt Netflix -jét. A Netflix Wrapped adatokat gyűjt az összes tévéről és filmről, amelyeket korábban bingolt, és lebontja azokat. A napok, órák és másodpercek számától kezdve a legnézettebb műfajokig megismerheti a teljes adatot. Ez valójában nem kapcsolódik a Netflixhez, de ez egy Chrome -bővítmény, amelyet Niko Draca kanadai szoftvermérnök talált ki. A múlt héten Draca megosztotta találmányát a TikTok videoplatformon, és máris rendkívül népszerűvé vált. Így találhatod meg a Netflix Wrapped 2020 -at.

Hogyan találhatod meg a Netflix Wrapped 2020 -at

1) Először le kell töltenie a Chrome bővítményt. Ezt megteheti a Chrome Internetes áruházban. Ott megtalálja a kiterjesztést „Netflix Wrapped” néven. Ezután kattintson a „Hozzáadás a Chrome -hoz” gombra.

2) A letöltés után lépjen a Netflix -profiljába, és nyissa meg a Netflix Wrapped Chrome -bővítményt

3) Nyomja meg a start gombot, és várjon. Az adatoknak hamarosan fel kell készülniük.

A grafikon ezután megmutatja, hogy hány napot, órát vagy másodpercet töltött a Netflix nézésével 2020 -ban. Az alábbiakban láthatja, hogy hány órát töltött havonta a streaming platformon, és kördiagramon a a hét során naponta nézett órák száma. Itt nagyon nyilvánvaló, hogy a diagram a zárolás kezdete óta növekszik.

A grafikonon láthatók azok a műfajok is, amelyeket az év folyamán a legtöbbször néztek, valamint az általánosan megtekintett tartalom besorolása.

Olvassa el még: Tekintse meg 2020 legjobb autóit