Hordó és vízforraló forró koktélok a Keurig + felülvizsgálatához

Hordó és vízforraló forró koktélok a Keurig + felülvizsgálatához

9 Oktober 2021 0 Von admin

Ez a bejegyzés a Cask & Kettle -lel együttműködésben van.

Lépj át, mimóza! A Keurigben főzött tüskés kávé a vasárnapi villásreggeli sztárja. Cask & Kettle kerti kávéfőzőjét pultosrá változtatja, és olyan forró koktélokat készít, mint egy csésze kávé. Ezek az italra kész forró koktélok ideálisak a nehezen vásárolható személyek számára, vagy bárki számára, aki pihenni szeretne egy sima, aromás itallal, amely másodpercek alatt elkészíthető. Négy különböző alkoholos kávéval és tüskés száraz almaborral új életet adhat egyadagos kávéfőzőjének. Mindegyik kávésdoboz inkább folyadékból, mint porból készül, és Temperance Distilling folyadékot tartalmaz.


Vajas karamellpecsenye és az ír whisky megfelelő érintésével az Irish Coffee 76 -szoros órát mutat. 74, 76 és 50 -es bizonyítékkal a Minty Patty kávét, a szőke pörköltet és a tüskés száraz almabort vodkával keverik. 60 bizonyítékkal a Mexican Brew enyhe agave ízű ezüst tequilával keveredik a pörkölt kávé mélyebb ízével. Bár ezek a hüvelyek tökéletesek a Keurig számára, sokoldalúságuk végtelen! Például egyesítse a Cask & Kettle Irish Coffee -t vaníliafagylalttal és csokoládésziruppal, majd töltse fel tejszínhabbal és kedvenc öntetével, hogy finom ír kávé parfümöt készítsen. Az elkészíthető alkotások körét csak a fantáziája korlátozza!

Minden koktél körülbelül egy uncia alkoholt és fokozott ízt tartalmaz egy erős italhoz. Ezek a pop-and-go hüvelyek az Egyesült Államok különböző pontjain és online is elérhetők, de csak néhány államba szállítanak. Minden ízben öt hüvely található 14,99 dollárért. A Cask & Kettle 9,99 dolláros szállítási díjat kínál 4 vagy több rendelés esetén kóddal HARDKPODS vagy Ingyenes szállítás 12 vagy annál nagyobb rendelés esetén kóddal HARDCOFFEE az online pénztárnál.

Támogassa ezt a nő tulajdonában lévő és működtetett vállalkozást, ha kapcsolatba lép velük Facebook és Instagram.