Három játékos, akik nem tudtak bejutni az angliai ideiglenes csapatba

Három játékos, akik nem tudtak bejutni az angliai ideiglenes csapatba

24 September 2021 0 Von admin

Az angol válogatott menedzsere és vezetőedzője, Gareth Southgate bejelentette az Euró előtti edzőtábor ideiglenes keretét. Ez egy 33 fős keret, amely rövid ideig együtt edz, és június 1-jén kihirdetik az utolsó 26 fős csapatot. Jó néhány meglepő kizárás történt még ebből az ideiglenes keretből is. Ez a három első három játékos nem jutott be a csapatba.

Olvassa el még: Labdarúgási rekordok, amelyeket Robert Lewandowski megdöntött eddig

3) Fikayo Tomori

Tomori kölcsönben van az AC Milanban, és ehhez kölcsön-vételi záradék kapcsolódik. Áttörési szezont töltött velük, és ő volt a támasza a játékuknak XI. Mivel Angliának két fő középhátvédje van, a többiek pedig hátul remegnek, kirekesztése óriási meglepetést okoz l, és rendelkezik tempóval és potenciállal az angol védekezési hibák megoldására.

2) James Madison

James Madison kinyilatkoztatás volt a Leicester City és az angliai csapat számára az elmúlt években. A Premier League egyik legjobban támadó középpályása volt, és lehetetlen passzaival, valamint trükkjeivel és ügyességével megőrjítette a védőket. Kizárása talán az lehetett, mert most tért vissza sérüléséből, de James Maddinsonnak megfelelő mérkőzés veszélyes minden ellenfél számára.

1) Patrick Bamford

Patrick Bamford volt a szezon felfedezése a Premier League -ben, és gólt szerzett a Leeds United számára. Ő volt a gólkirályuk ebben a szezonban 17 góllal, és gólpasszokkal és játékkal gazdagította játékát. Kizárása indokolatlan, és nagyon halálos eszköz lehetett az angol csapat számára, mivel a lövési beszélgetési aránya egyszerűen csodálatos.

Más játékosok is szerepelhettek volna ebben a listában, de ezek a legkiemelkedőbb nevek, akiket kizártak. Mit lehet ezen a listán megváltoztatni?