Ghirardelli Custom Mix ajándékötlet + áttekintés

Ghirardelli Custom Mix ajándékötlet + áttekintés

7 Oktober 2021 0 Von admin

Ez a bejegyzés Ghirardellivel együttműködésben van.

Édesség az édesnek! Ünnepeljen meg minden különleges alkalmat a másik jelentős partnerével, gyerkőcével, barátnőjével vagy csak önmagával a Ghirardelli Custom Mix segítségével. Készítsen díszdobozt vagy konzervdobozt ízletes, minőségi csokival! A Ghirardelli csokoládéajándékokból származó egyedi keverék teljesen személyre szabott lehet, és biztosan mosolyt csal mindenkire! Először válassza ki a tartályt, majd válassza ki az egyénileg becsomagolt csokoládé négyzeteket. Keverheted össze kedvenc Ghirardelli tereidet, és közvetlenül az ajtóig szállíthatod őket.

Különféle ízeket választottam ki, amelyek a családunk kedvencei, és ideálisak a jövőbeni különleges alkalmakra. Használjon kuponkódot HILLESHA15 az online pénztárnál 15% kedvezményt spórolhat!

A Ghirardelli Chocolate Company cukrász az Egyesült Államokban, amelynek teljes tulajdonosa a svájci Lindt & Sprüngli cukrász. A céget Domenico Ghirardelli, olasz csokoládéművész hozta létre és nevezték el, aki Dél -Amerikában végzett munkája után emigrált Kaliforniába. A Ghirardelli Chocolate Company az Egyesült Államok harmadik legrégebbi csokoládégyártó vállalata, amelyet 1852-ben alapítottak.