Emilia Clarke leleplezte a Trónok harca végét, ami bosszantotta őt

Emilia Clarke leleplezte a Trónok harca végét, ami bosszantotta őt

25 September 2021 0 Von admin

Majdnem egy év telt el a Game Of Thrones befejezése óta, és még mindig nem értünk véget a sorozat befejezésének.

Most, egy új interjúban, a fináléról, Emilia Clarke -nak valamit el kell mondania erről. A Daenerys befejezéséről, amelyet unokaöccse és szeretője, Jon Snow ölt meg, Clarke azt mondta: „együtt éreztem vele. Valóban együtt éreztem vele. És igen, bosszant, hogy Jon Snow -nak nem kell foglalkoznia valamivel? Megúszta a gyilkosságot – szó szerint. ”

Clarke úgy jellemezte a műsor befejezését, mintha „bunkerből jönne ki”. Hozzátette: „Tudtam, mit érzek, amikor először olvastam, és minden lépésnél megpróbáltam nem túl sokat fontolóra venni, hogy mit mondhatnak mások, de mindig fontolóra vettem, hogy mit gondolhatnak a rajongók. megtette helyettük, és ők voltak azok, akik sikeressé tettek minket, szóval… ez csak udvarias, nem? ”

A sorozat befejezése után a rajongók petíciót indítottak a nyolcadik évad „hozzáértő írókkal” történő újrafogalmazására, még mindig erős, több mint 1,8 millió aláírással, míg a bukás továbbra is érezhető a showfutók, David Benioff és DB Weiss előtt, akik a múlt későn elismerték abban az évben, amikor kitalálják a dolgokat.