Bemutatjuk az új kis harapás mini tortákat + áttekintés

Bemutatjuk az új kis harapás mini tortákat + áttekintés

8 Oktober 2021 0 Von admin

Ünnepelje a #FillYourSummerwithFun nyereményjátékot a #LoveLittleBites segítségével, hogy megnyerje az ÚJ Little Bites Mini tortákat és még sok mást!

Ezt a bejegyzést a Little Bites® támogatja. A termékváltási kuponokat, információkat és ajándékkártyát a Little Bites® biztosította, hogy kipróbálhassam a terméket, és megosszam gondolataimat és információimat a Little Bites® -ről. A bejegyzésben kifejtett vélemények a sajátjaim, és nem tükrözik a Little Bites® véleményét.

Javában tart a nyár! Akár kirándulásra készül, akár tartózkodásra vágyik, a harapnivalók elengedhetetlenek, ha kisgyermekei vannak. Ha nyári snackről van szó, a Little Bites a család kedvence! A Little Bites különféle snack-lehetőségeket kínál, és nemrégiben Mini tortákat is hozzáadtak snack-kínálatához.


Kis harapások Mini torták felülvizsgálata


Az ízekkel tökéletesen feltöltött Little Bites Mini torták tökéletes harapnivalók a nyári szezon megünneplésére. Ideális harapnivalóvá teszi útközben is. A Little Bites® Mini tortákat valódi almából, eperből és fahéjból készítik. Ezenkívül ezek az adagbarát snackek nem tartalmaznak magas fruktóztartalmú kukoricaszirupot, mesterséges ízeket vagy színeket. Az Entenmann’s Little Bites® ízletes sült harapnivalók széles választékát kínálja, amelyek ideálisak a mai családoknak és útközbeni igényeiknek. Minden snacknek van íze.

A Little Bites® töltse be a nyarat szórakoztató nyereményjátékkal


Szerencsésnek érzi magát? Mostantól július 30 -ig jelentkezzen be a http://www.littlebitessummerfun.com esélyt nyerni egy háztáji játszótéri készletre. 5 fődíjas lesz! 500 első díjas nyertes nyári játékokkal teli, márkás hátizsákot nyer, hogy ösztönözze a szabadban való játékot. A szülők részt vehetnek a nyereményjátékban az online nevezési űrlap elküldésével, amely rövid leírást tartalmaz arról, hogyan tervezik a nyári szórakozást gyermekükkel ezen a nyáron. A nyereményjátékokat július 30 -ig kell benyújtani az online céloldalon keresztül, hogy jogosultak legyünk. Ez nem minden! Kérjük, adja meg nyereményjátékunkat, hogy megnyerje 25 dolláros Visa e-kártyáját és három kupont egy ingyenes Entenmann’s termékért.

Nyereményjáték


Egy nyertes három kupont kap (mindegyik ingyenes doboz Entenmann’s Little Bites® csomagra érvényes) és egy 25 dolláros Visa ajándékkártyát.

Kis harapás mini torták és töltse be a nyarat szórakoztató ajándékkal