Az Arch riválisok újra találkoznak az EPL -ben

Az Arch riválisok újra találkoznak az EPL -ben

24 September 2021 0 Von admin

A Manchester United a Liverpool ellen az angol futball legrégebbi rivalizálása. Az angol élvonalbeli labdarúgó -bajnokság két óriása csütörtökön este (IST 12:30) harcol vele. Ezt a mérkőzést eredetileg május 2 -ra tervezték, de a szurkolók tiltakozása miatt az Old Traffordon (a Manchester United otthoni stadionja) belül és kívül a játékot elhalasztották, szem előtt tartva a játékosok és a személyzet biztonságát.

Olvassa el még: A Manchester City csapatának áráért kétszer meg lehet vásárolni az USA legdrágább házát

A Liverpool ismét Manchesterbe utazott, remélve, hogy győzni fog ívbeli riválisaival szemben. Legutóbbi formájukban a Liverpool kezdett végre lendületet kapni egy nagyon kopott 2021 -es kezdés után (a nyolc angol Premier League -i hazai mérkőzésből mindössze kettőt nyert). A Manchester United viszont remekül nézett ki. Tegnap kikaptak a Leicester Citytől, de az általuk állított csapat erősen rotált. Egyik játékos sem, aki vasárnap kezdte a mérkőzést (az Aston Villa ellen), nem játszott tegnap a Leicester City ellen.

A Manchester Unitednek esélye van arra, hogy elpusztítsa a Liverpool és szurkolóinak minden reményét. Ha a Unitednek sikerül döntetlenre vagy győzelemre jutnia, akkor minden véget vetne a Liverpoolnak a legjobb négy közé jutás reményének. A Liverpoolnak nem kevesebbre van szüksége, mint győzelemre a United ellen ahhoz, hogy esélye legyen az angol Premier League áhított legjobb négy közé kerülésére, és kvalifikálja magát az UEFA Bajnokok Ligájába.

Ez a szezon még mindig nagyon katasztrofális volt a Liverpool számára, hiszen az előző szezonban megnyerte a bajnokságot. Szinte minden jelentős játékosuk sérülései nem járultak hozzá az okhoz. Erősíteniük kell a kispadjukat, hogy a következő szezonban címet jelenthessenek.

A Manchester United az előző szezonban a 3. helyen végzett, de tavaly nem volt bajnoki címmel. Az idei évhez képest azonban javították csapatukat és összjátékukat, és úgy tűnt, hogy befejezik a futókat manchesteri riválisaikkal.

Mindent összevetve ez a Liverpool – Manchester United összecsapás a Liverpool szezondöntő játékának bizonyul. A Manchester United reménykedne abban, hogy elpusztítja a Liverpool minden reményét. Röviden, nem lesz más, mint fantasztikus látvány.