Az amerikai étterem egy ételt nevez Deepika Padukone után

Az amerikai étterem egy ételt nevez Deepika Padukone után

24 September 2021 0 Von admin

Az évek során láttuk, hogy az éttermek egy híres hírességről vagy közéleti személyiségről nevezik el ételeiket. A csirke Sanju Baba a mumbai Noor Mohammadi Hotelben talán a legismertebb ételételek, amelyeket hírességekről neveztek el. Egy másik ikonikus példa a Shoaibtini nevű koktél, amely Akshay Kumar karakterének neve volt Volt egyszer Mumbai Dobaara!

Ez a lista tovább bővült, és a legfrissebb, aki csatlakozott hozzá, nem más, mint Deepika Padukone. A férje, Ranveer Singh közelmúltbeli amerikai látogatása során a pár egy indiai étterembe indult a texasi Austinban tartózkodásuk alatt.

A „Dosa Labs” nevű étterem a színésznőről nevezte el a dosa -t, és komoly beszélgetést váltott ki a közösségi médiában. Kiderült, hogy a dosa nem az egyetlen étel, amelyet a színésznőről neveztek el. Egy punei étterem is parantha thali -t nevezett el róla.

A hírességekről elnevezett ételek nagyon gyakoriak ezekben az időkben. Ott van a Chiru Dosa is, a telugu színész Chiranjeevi nevéhez fűződik. Ez a dosa egy bolyhos, párolt dosa, olaj nélkül. A Chiru Dosa számos receptje, amelyek állítólag Chiranjeevi otthonában, Hyderabadban keletkeztek.