Adagio Bella Luna kék teája – Az anyasághoz

Adagio Bella Luna kék teája – Az anyasághoz

6 Oktober 2021 0 Von admin

A kék hold ünneplésére diadalmasan visszatért Adagio megfoghatatlan laza levelű teája, a Bella Luna Blue Tea!

Ez a bejegyzés együttműködik az Adagio -val.

A teaidő az „én időm” fogalma. A tea története összetett és bonyolult. Keleten évezredek óta a tudás, a boldogság és a jó egészség kapujaként tartják számon. Sok kutató tanúsíthatja annak hasznosságát az egészségügyi előnyök rengetegében. Ezt személyesen tanúsíthatom! Az egyik ok, amiért a teaivás egyik leglelkesebb támogatójának tartom magam.

Az első korty friss, gőzölgő tea megfiatalít és megújulást kelt bennem. Nyugalmat is ad, ugyanakkor kitör az energia, különösen, ha mozgalmas, kitartó nap áll előttem. Szeretek egy jó olvasmányhoz simulni, miközben teát kortyolgatok. Sokféle tea létezik, és mindegyiknek megvan a maga nevezetes tulajdonsága. Ez magában foglalja az ízt, a különböző egészségügyi előnyöket és a különböző koffeintartalmakat. Itt megtudhatja, hogy milyen típusú tea a legjobb az Ön számára. Az egyik kedvenc tea márkám az Adagio Teas. Teáik frissek és megfizethetőek, mivel közvetlenül a termelőktől származnak.

Ezen a hétvégén az utolsó alkalom, hogy 2024 -ig láthassa a nem mindennapi teliholdat, amikor „csak emlékké” válik. Ünnepelni, Adagio megfoghatatlan laza levél tea, Bella Luna Blue Tea, diadalmasan visszatért! Csak a kék hold napjain érhető el, a Bella Luna kék tea lesz csak augusztus 22 -én.

A Bella Luna kék tea (9–33 USD) friss citromfű, lédús áfonya és pillangóborsó egzotikus árnyalatainak kellemes keveréke. Ne hagyja ki az egyedülálló Bella Luna Blue indigó élményét. Adjon hozzá néhány csepp citromlevet a keverékhez a még izgalmasabb meglepetés érdekében, és nézze meg, hogyan történik az igazi varázslat a szeme előtt!