A Wonder Woman 3 már gyorsított

A Wonder Woman 3 már gyorsított

24 September 2021 0 Von admin

Elsőre Csodanő film, Gal Gadot színésznő 300 000 dollárt (2,2 millió forint) kapott. Most 33 -szor nagyobb fizetést kap Csodanő a folytatás címe: Wonder Woman 1984.

Az amazóniai harcos szerepének megismétléséért Gadotnak 10 millió dollárt fizetnek.

„Az első sikere Csodanő film-amelyért Gadotnak mindössze 300 000 dollárt fizettek-ez a szám egyes körökben felháborodást keltett, mivel sápadt volt ahhoz képest, amit sok férfi akciósztár hazavitt-segített katapultálni őt a legjobban fizetett hollywoodi színésznők listáján. Hiúság vásár profil olvasva.

Olvassa el még: A Coolie No 1 Bollywood egyik legrosszabb filmje

A nemrégiben bemutatott film azonban rossz véleményeket kapott, és az IMDb -n 5,9 -es besorolást kapott. 63% a Rotten Tomatoes és 59% a Metacritic esetében. A Google -on 16 344 feletti értékeléssel a film 2,7 -ből 5 -ből származik.

Azonban, Csodanő továbbra is a DC egyik megafegyvere, és a Warner Bros. bejelentette, hogy gyorsan követi a szuperhős sorozat harmadik részét. Gal Gadot megismétli szerepét, a filmet pedig Patty Jenkins írja és rendezi.

„Miközben a rajongók szerte a világon továbbra is felkarolják Diana Prince -t, ez vezeti a hétvégi erős nyitóeseményt Wonder Woman 1984izgatottan várjuk, hogy folytathassuk történetét valódi Csoda Nőinkkel-Gal és Patty-, akik visszatérnek, hogy befejezzék a régóta tervezett színházi trilógiát ”-mondta Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures elnöke. vasárnap.

Olvassa el még: Íme, mennyit csinált Milind Soman első modellezési feladatához