A milánói divathét digitális formában kerül bemutatásra júliusban

A milánói divathét digitális formában kerül bemutatásra júliusban

24 September 2021 0 Von admin

A júniusban kitűzött férfi milánói divathét július közepére halasztják, és digitális formában, fényképekkel és videókkal mutatják be, hogy elkerüljék a folyamatos koronavírus-fertőzés kockázatát-jelentette ki Olaszország nemzeti divatkamarája.

Azt is kijelentették: a július 14–17-i „Milano Digital Fashion Week” lehetővé teszi a 2021 tavaszi/nyári férfi kollekciók, valamint a 2021 tavaszi/nyári férfi és női kollekciók bemutatását, valamint a bemutatótermekbe való belépésre alkalmas platformot.

A lépés célja az volt, hogy segítsenek a márkáknak elérni a vásárlókat és népszerűsíteni a márkáikat anélkül, hogy személyes kapcsolatba kerülnének, ami veszélyezteti a koronavírus terjedését. A digitális formátum tartalmazni fog fotó- és videotartalmat, a kulisszák mögötti interjúkat tervezőkkel, valamint webináriumokat és a főbeszédek élő közvetítését a www.cameramoda.it, az Instagram, a Facebook, a Linkedin, a Weibo és a YouTube oldalain.

A Francia Haute Couture és Divat Szövetség hasonló kezdeményezést jelentett be, amelyen július 9-től 13-ig online bemutató lesz a 2021 tavaszi/nyári férfi viseletről. A koronavírus-járvány miatt a közelgő ruházati hét és a haute couture bemutatókat Párizsban júniusban és júliusban törölték. Márciusban az olasz divatkamara bejelentette, hogy a júniusra tervezett férfi bemutatókat szeptemberig elhalasztják, és csatlakoznak a női bemutatókhoz.