A Lazio bemutatja Sarrit a dohányzó hangulatjelekkel és 5 egyéb legérdekesebb futballhirdetést

A Lazio bemutatja Sarrit a dohányzó hangulatjelekkel és 5 egyéb legérdekesebb futballhirdetést

24 September 2021 0 Von admin

A közösségi média világában mindenki így vagy úgy próbál figyelmet fordítani, a futballvilág is ezzel a tendenciával folytatja. Valahányszor új szerződést kötnek, vagy új menedzsert hirdetnek, a futballklubok megpróbálják egyedi módon bejelenteni, hogy felkeltsék a figyelmet. Megnézzük a futballklubok eddigi öt legfurcsább bejelentését.

Olvassa el még: Öt rekord Ronaldo megdöntheti a közelgő eurót

1) Alexis Sanchez

Alexis Sanchez ismert a trükközéséről és ámulatáról a futballpályán, de a szurkolók nem tudták, hogy csodálatos zongorista. Nagyon furcsa, de klasszikus módon jelentették be az Arsenalból a Manchester Unitedbe való áttérését. Látható, hogy zongorázik, és a Manchester United ikonikus hazai mezét viseli. Nem ez volt a legjobb átigazolás, de néhányan azt mondják, hogy a legjobb teljesítménye a United mezében volt, ahol zongorázott. Még mindig nem tudjuk, kinek az ötlete volt, hogy ilyen módon hirdessék meg

2) Maurizio Sarri

Az egyik legfrissebb menedzser-megerősítés, Maurizio Sarri az új Lazio-menedzser a következő 2021-22-es szezonban. Mielőtt bejelentették érkezését, a Lazio közösségi média fogantyúja közzétett egy tweetet, amely egy cigaretta hangulatjelet tartalmazott, jelezve, hogy Sarri a Lazio menedzsere. Ez a tweet az elmúlt napokban a közösségi médiában volt, és Olaszországban nagyrészt trendi.

3) Sead Kolasinac

Az Arenalról ismert, hogy mémcsapat a pályán és azon kívül nyújtott teljesítménye miatt. Abban az időben, amikor Arsene Wenger kiemelkedő erő volt az Arsenalnál, világszínvonalú játékosokat szerződtetett a csapathoz. Az Arsenal twitter fogantyúja, mielőtt bejelentette Kolasinac szerződtetését, egy kis kvízt tett közzé a Twitteren, amelyben megkérdezte, láthatja -e a játékosok nevét, akiket Wenger írt alá. A listának csak kilenc neve volt, egy idő után bejelentették a tizedik nevet, amely az új szerződő Sead Kolasinac volt.

4) Antonio Rudiger

Ez aranyos és furcsa egyszerre, egy gyerek belép a Chelsea hivatalos boltjába az apjával együtt iskola után. Mezt akar venni, és hátul Rudiger nevét akarja. A pénztáros azt mondta nekik, hogy majd meglátja, mit tehet. Amikor hátrafelé megy, megkérdezi Antonio Rudigert, hogy kinyomtathatja -e nevét és számát egy gyerek mezére. Antonio így válaszol: „Igen, most a Chelsea játékosa vagyok.” Ez jó volt, és gyorsan felkeltette a közösségi média figyelmét.

5) Arthur Melo

Ez a vicces és bizarr kategóriába tartozhat a furcsa mellett. Még mindig nem tudjuk, mire gondolt a barcelonai közösségi média csapata. Van egy képzeletbeli beszélő labdájuk, amely bejelenti Arthur Melo szerződtetését a Juventustól a klubhoz. Ez volt a legbizarrabb mind közül, és az a tény, hogy olyan legendákat tartalmaztak ebben a videóban, mint Xavi, Messi és Busquets.

Sok más furcsa bejelentés is érkezett a futballklubok részéről, lehet, hogy néhányat kihagytunk. De szerintünk ez volt a futballklubok által bejelentett öt legfurcsább aláírás.