A Kingfisher bemutatta naptárát 2020 -ra

A Kingfisher bemutatta naptárát 2020 -ra

25 September 2021 0 Von admin

Itt az ideje, hogy búcsút mondjunk az évnek, és az ikonikus Kingfisher Calendar visszatér új kiadásával, amelyet néhány hét múlva mutatnak be. A Kingfisher naptár 18. kiadásában számos modell szerepel, köztük Aditi Arya, Aishwarya Sushmita, Pooja Chopra és Zoya Afroz. Mint minden más évben, ezt is Atul Kasbekar fényképezte.

„A 2020 -as Kingfisher naptárt a dél -afrikai Fokvárosban és környékén, a nyugodt helyen forgatták, és mint minden évben, idén is a naptár mutatja be a stílus és a fényképezés legjobbjait. A páratlan csillogás és csodálat megtestesítője, a Kingfisher Calendar az új tehetségek indítópultja volt, és az évek során a film- és divatipar egyik legnagyobb nevét adta. Minden kiadás nagy rajongást kap a stílus és a fényképezés kedvelőitől. Biztos vagyok benne, hogy idén is a Kingfisher Calendar nagyon áhított birtok lesz ”-mondta Gurpreet Singh, a United Breweries Ltd. marketingmenedzsere.

Íme néhány kép, amelyet bemutattak.

„A királyhalász naptár a divat, az érzéki szépség és a tökéletes helyszínek megtestesítője. Minden kiadásban arra törekszünk, hogy egzotikus és dús legyen. Idén nagyon izgatottak vagyunk amiatt, amit Dél-Afrika nyugati fokán készítettünk, ami remek hátteret és rengeteg lehetőséget biztosított a tökéletes képkeret beállításához ”-mondta tapasztalatairól Atul Kasbekar.

A 2020 -as naptárat januárban mutatják be.