A Hópehely Emoji mémek mindenhol megtalálhatók az interneten a Quavo és Saweetie DM -einek köszönhetően

A Hópehely Emoji mémek mindenhol megtalálhatók az interneten a Quavo és Saweetie DM -einek köszönhetően

24 September 2021 0 Von admin

Az interneten felrobbantó legújabb trend a hópehely emoji mémek. Nos, miről is van szó? Találjuk ki. Ha a közelmúltban a közösségi médiában járt, akkor biztosan találkozott a „hogyan kezdődött és hogyan megy” mémekkel. Az emberek megosztják kapcsolataik kezdetét, általában egy DM -ben, majd a vége egy jövőbeli fotó a párról.

Ebből újabb mém született Quavo és Saweetie jóvoltából. Az emberek most hópelyhes hangulatjelekkel csúsznak az emberek DM -jébe, vidám eredményekkel. Quavo üzenetet küldött a hópehely hangulatjelnek leendő partnere számára, amely Saweetie ‘ICY GIRL’ című slágerére vonatkozott, és mivel rendszeresen Icy Girl -ként emlegeti magát. Ezután aznap válaszolt a DM -nek egy tészta tál hangulatjelekkel, elismerve a Stir Fry című slágerét. Quavo ekkor azt üzente: „U jéghideg Ima gleccser fiú”, mire ő azt válaszolta: „akkor hannin volt.” Vessen egy pillantást alább.

Ez ahhoz vezetett, hogy az emberek most hópehely hangulatjelekkel csúsznak az emberek DM -jébe, vidám eredményekkel. Vessen egy pillantást alább.