A heti technikai útmutató a legmenőbb modulokhoz és kiegészítőkhöz

A heti technikai útmutató a legmenőbb modulokhoz és kiegészítőkhöz

24 September 2021 0 Von admin

OPPO F19: forró lesz az OPPO F19 Pro és Pro+sarkán. Akárcsak ezek az eszközök, az OPPO is megtalálta az egyensúlyt a funkció és a forma között. Az F19 remekül érzi magát a kezedben; súlya alig haladja meg a 170 grammot, mégis nagy teljesítményű 5000 mAh-s akkumulátort tartalmaz a motorháztető alatt. Az OPPO egy 33 W -os gyorstöltőt mellékelt, amely 30 perc alatt 0-54% -ra égeti fel a készüléket. Ezt az eszközt egy Qualcomm Snapdragon 662 processzor hajtja, amely 6 GB RAM -mal és 128 GB belső memóriával bővíthető, bővíthető memóriahellyel. (Nézze meg az OPPO India weboldalán – 18 990 Rs)

SandDisk iXpand Flash Drive Luxe: egyszerű megoldás a fájlok zökkenőmentes áthelyezéséhez iPhone vagy iPad és Android -eszközei között. Ez a kompakt, teljesen fém meghajtó két csatlakozóval rendelkezik-világítással és C típusú USB-vel. Ez a nagy sebességű USB 3.0 csatlakozó lehetővé teszi a fájlok gyors áthelyezését a számítógépre (C típusú USB-csatlakozóval). A meghajtó csatlakoztatásakor a fényképek és a videók automatikusan biztonsági mentésre kerülnek iPhone -ján. Az iXpand Drive lehetővé teszi fájlok és fényképek jelszavas védelmét, míg a kettős célú forgatható kulcstartó lyukkal könnyedén magával viheti útközben. (4 449 Rs -től a Western Digital India webhelyen)

OnePlus 9: a népszerű választás lehet a OnePlus által nemrég bemutatott három eszköz közül. A OnePlus 9 Pro -val együtt ez lesz az egyik első indiai okostelefon Indiában, amelyet a legjobb Qualcomm Snapdragon 888 processzor hajt, 8 GB/128 GB és 12 GB/256 GB hardverváltozatokkal. Ennek az eszköznek a hármas hátsó bütyke lendületet kap a Hasselblad optikával. A OnePlus 6,55 hüvelykes Full HD+ (1080 x 2400 pixel) Fluid AMOLED kijelzővel rendelkezik, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal. A 4500 mAh -s akkumulátor Warp töltéssel érkezik – a dobozban található 65 W -os töltő 29 perc alatt 0 és 100% között képes feltölteni a készüléket. (Vásárolja meg az Amazon -on – 49 999 Rs -től)

Amazfit Bip U Pro: Az Amazfit új hordható eszköze az egyik legolcsóbb okosóra, amelyet a beépített GPS segítségével elkaphat. Ez az ultrakönnyű (mindössze 31 grammos) okosóra nagyszerűen érzi magát a csuklóján, és élénk, 1,43 hüvelykes kijelzőjével (320 x 302 képpont) könnyíti meg az értesítések olvasását. Több mint 50 óralap közül választhat, amelyek animált számlapokat tartalmaznak. Az Amazon Alexát is sütjük; tegyen fel kérdéseket Alexának, kérjen fordítást, állítson be ébresztéseket és időzítéseket, ellenőrizze az időjárást, vezérelje intelligens otthoni eszközeit és így tovább. A wellness szolgáltatások közé tartozik a 60 plusz edzésmód, az SpO2 követés és az alváskövetés (Rendelje meg az Amazon -on – 4 999 Rs)