A gyakorlatoktól a csapatmélységig Pujara felfedi az indiai csapat felkészülését a WTC döntőjére

A gyakorlatoktól a csapatmélységig Pujara felfedi az indiai csapat felkészülését a WTC döntőjére

24 September 2021 0 Von admin

A teszt világbajnokság már csak pár napra van tőlünk. Javában folyik a felkészülés mindkét csapat számára. Új-Zéland jól megszokta a körülményeket, és már játszott tesztmérkőzéseket, és 1999 óta először nyert sorozatot Angliában. Másrészt India három napos intrasquad játékot játszott, miután megérkezett az Egyesült Királyságba. június első hetében. Mindkét csapat egymásra összpontosít, és szemügyre veszi ellenzékük gyengeségeit és erősségeit. Cheteshwar Pujara beszélt a sajtónak a WTC döntője előtt.

Olvassa el még: WTC döntő: Játékos-játékos összehasonlítás az India csapat 15 fős csapatával és Új-Zélandéval

Cheteshwar Pujara, az egyik legnyugodtabb és rendezett személyiség, számos alkalommal megmentette Indiát, és bátorságot tanúsított csapata iránt. Súlyos helyzetekben fontos ütéseket ért el, és potenciális fenyegetésként értékelhető az új -zélandi csapat számára. India újabb szilárd teljesítményt remélne harmadik számú ütőjétől, vitathatatlanul pályafutása legfontosabb meccsén. Pujara kedden este szembesült a sajtóval, néhány nappal a döntő előtt. Beszélt arról, hogy mennyire fontos minden foglalkozás kezelése. Pujara hozzátette, hogy minden ülést a helyzetnek és az őket körülvevő feltételeknek megfelelően kell értékelni és lejátszani. Erről szól a tesztkrikett, kihívások és nehézségek. Pujara arról is beszélt, hogy a teszt-krikett hogyan fejlődött az évek során, és a növekedés hosszú távon is látható az új ICC Világbajnokságon. Ez minden bizonnyal sokkal nagyobb perspektívát nyújtott a krikett tesztelésére, amely korábban nem volt ott. Pujara úgy érzi, hogy ezt még évtizedekig folytatni kell, és a teszt világbajnokság tökéletes módja ennek. Végül az indiai bowlingtámadás mélységéről beszélt, amely kétségtelenül nőtt az évek során. Az indiai bowling támadás mára a világ egyik legjobbja lett a hozzá tartozó készségekkel. Indiát mindig domináns pörgő országnak tekintették. Ennek ellenére az olyan játékosok érkezése, mint Jasprit Bumrah, Mohammed Siraj és Shardul Thakur, forradalmat látott, és India most a világ egyik legveszélyesebb támadása. Az indiai bowling mélysége nyilvánvaló volt a 2020-21-es alatti tesztsorozatban, ahol annyi sérülést legyőztek, hogy felülről kijussanak. Pujara röviden megemlíti ezeket a dolgokat a sajtótájékoztatón.

Az indiai szurkolók azt remélik, hogy végre véget vethetnek hétéves trófea -aszályuknak egy világbajnoki világbajnoki győzelemmel a csapat ellen, amely még 2019 -ben kiütötte őket az ICC -világbajnokságról. Biztosan izgalmas játék lesz, reménykedne újabb indián idegeskedésben.