A Cricketer Krunal Pandya szuper drága luxusóra kollekciója

A Cricketer Krunal Pandya szuper drága luxusóra kollekciója

24 September 2021 0 Von admin

Krunal Pandya volt az India Team csapat növekvő kispadjának legújabb képviselője az Anglia elleni legutóbbi győzelem során. A három játékból álló kétoldalú One Day International sorozat nyitó mérkőzésén az idősebb Pandya testvér találta el a leggyorsabb fél évszázadot az ODI krikett történetében. Később a labdával is lecsapott, és lenyűgöző első kiruccanását lezárta néhány órával a 30 -as előttth születésnap.

A figyelemre méltó teljesítmény előtt azonban a sokoldalú versenyző rendszeresen szerepelt a hírekben-gyakran az indiai Premier League-ben (IPL) zajló mumbai indiánokkal folytatott tevékenységeiért, de néha a luxusórák iránti szerelme miatt. Valójában állítólag kihallgatták a mumbai repülőtéren, mert az IPL legutóbbi kiadása után Dubajból hazatérve bejelentett tárgyak birtoklásáért csaknem egy milliót ért. És természetesen a legtöbb ilyen “elem” divatos óra volt.

Ezen a megjegyzésen itt van egy pillantás a luxus kézműves darabokra, amelyek a krikettművész tulajdonában vannak.

Patek Philip Rose Gold Nautilus (18K rózsaarany tokban)

Krunal ezt a Patek Phllip -et viselte, amely nyilvánvalóan majdnem 80 millió forintba kerül Indiai idők. Ugyanaz az óra, amelyre testvérét, Hardik Pandyát bukkantak fel, miközben 2019-ben posztolt a hátműtétjéről. Az önindító Patek Philip Rose Gold Nautilus 5980/1R hivatkozási számmal és Calibre CH 28-520 C-vel rendelkezik egy évi várólista.

Rolex GMT Master 2 18K Rose Gold drágakő készlet

Ez egy óriási 1,1 milliárdba kerül – mondja a Youtube csatorna Figyelő hatóság. Végül is ez egy Rolex. A 40 mm-es tok tükröződésmentes zafírkristályt, monoblokk középső tokot, lecsavarható tokot és tekercselő koronát tartalmaz. Az extravagáns drágakő-készletű keret 23 gyémántot, 18 rubint és 18 zafírt tartalmaz, a szeretett Rolex Pepsi dizájnban, míg a füleket 76 gyémánt díszíti.

AP Royal Oak matt, arany 26331BC

A Pandya birtokolja ezt a különleges Audemars Piguet Royal Oak matt, arany öncsévélő kronográfot is, amely Indiában 50 millió rubeltől északra kerül. A matt, 18 karátos, 41 mm-es fehérarany tok és karkötő, ebből a 200 darabos limitált kiadásból polírozott letöréssel készül. A “Grande Tapisserie” számlap gyönyörű mély lila színű.

Rolex Day-Date 40 Everose Gold

Az óragyártó szerint a Day-Date volt az első óra, amely teljes egészében megjelölte a hét napját, amikor először mutatták be 1956-ban. És újabb Rolex-alakú gyöngyszemmel egészíti ki Krunal óriási választékát. Jelenleg kétféle Day-Date kapható: 36mm és 40mm. Választhat fehér arany, sárga arany, Everose (a Rolex szabadalmaztatott rózsa arany formula) és platina közül. A Rolex rengeteg gyémánttal díszíti a Day-Date-t, rengeteg különböző színű és kivitelű számlapot, valamint karkötőt vagy hevedert. És bár a költségek a testreszabás választásától függenek, átlagosan körülbelül 25 millió rubelt tesz ki.

Breitlig Navimeter 1 BO1 Chrono 46

Ennek a hatalmas 46 mm -es órának az ára körülbelül 7 millió rubel Figyelő hatóság. Az órák és percek középen jelennek meg a tárcsán, míg a futó másodpercek a segédtárcsán 9 órakor.

Ha tetszett ez a lista, akkor ossza meg velünk a megjegyzések részben. Ezenkívül adja meg egy másik krikettjátékos/sportoló nevét, akit szeretne megjeleníteni ebben az oszlopban.