A 18 legjobb GMT óra, amely stílusosan tartja az utazókat időben

A 18 legjobb GMT óra, amely stílusosan tartja az utazókat időben

14 November 2019 0 Von admin

A GMT jelentése Greenwhich Mean Time, ami valójában egy elavult ötlet amely 1955 előtti technológiát használ az időzónák meghatározásához. A nevet olyan órákra alkalmazták, amelyek 24 órás órát és másodlagos órát mutattak, így az utazók két helyen is nyomon követhették az időt. Annak ellenére, hogy a rövidítésnek már nincs hatása, a GMT órák továbbra is tiszteletreméltóan viselik a monikert, és ma ragyogóbbak, mint az első kezdetekkor.

GMT órák röviden

A GMT órákat akkor készítették, amikor a sugárhajtású repülőgépeket közös használatba vették, lehetővé téve az emberek számára, hogy rendkívül gyorsan áthaladjanak sok időzónán. Ők voltak eredetileg a Rolex készítette és megengedte az órákon vagy napokon át ugráló egyéneknek, hogy nyomon kövessék, hány óra van, és hol tartanak. Ezek az órák elegáns egyszerűségűek voltak, kétórás mutatókkal, amelyek egyszerre két helyen tarthatták viselőiket mentálisan; kerülje az udvariatlan tréfálkozásokat, például hajnali három órakor hazahívást.

Bár most szinkronizáljuk az időnket a sok, folyamatosan csatlakoztatott eszközünk valamelyikén keresztül, a GMT órák még mindig kellemes, elegáns módja a sugárhajtású életmódnak. A 18 legjobb GMT óránk mindegyike funkcionális műalkotás.

Casio Baby -G - GMT óra

Kezdők szerencséje: Legszerényebb választásunk általában a nők vagy a fiatalabb vásárlók számára van fenntartva, anélkül, hogy a monetáris befolyás nagyobb lenne. Annak ellenére, hogy az árra támaszkodik, a digitális és analóg kombináció és a széles színsémák olyan választást eredményeznek, amely nem néz ki és nem is működik olyan olcsón, mint azt az ár gondolná.

Victorinox gyalogos GMT óra

Standard probléma: A svájci-kvarc mozgalom a társaságtól, aki valójában feltalálta a svájci kést, nagyon jól érzi magát a gyalogságban. Nyilvánvalóan mindennapi hordozásra készült, ez az a darab, amely vonzó lenne egy katonának, egészen a rugalmas hálószalagig.

Seiko Kinetic GMT

Mozgás aktiválva: Meglepően könnyen kezelhető egy kinetikus óra esetében, a kvarcmozgást teljes egészében a test mozdulatai hajtják, de nem oldódik fel, ha megérinti a tárcsát, és beállítja a további óramutatót. Ideális hosszú utazásokhoz, amíg él.

#15 – Hager GMT Traveller

Hager GMT Traveller karóra

Egyszerű: Minden, amit erről az óráról tudni kell, a 316L Marine minőségű rozsdamentes acél felületre van írva. Nagy méretű, 50 mm -rel fut a fülről a fülre, de nem használja a megnövelt méretet a rendetlenséghez. Inkább csak futja az automatikus HGR 60 mozdulatát, másodperceket hackel, és baromi jól néz ki.

Shinola Rambler - gmt karóra

Otthoni főzés: A valódi amerikai gyártású fém hatalmas darabja, a Rambler sorozat közvetlenül a Motor Cityből jön, és ez látszik is. Lézerrel maratott acél, amely figyelemre méltó profilt hoz létre a csuklóján, és ez olyan könnyen használható fegyverként, mint az óra.

Brera Eterno órák - GMT óra

Fehér lovag: Az egyik legkülönlegesebb félig unisex karóra a piacon, egy pillanatba telik a fehér-fehér dizájn feldolgozása, de amikor beindul a darab gyengéd finomítása, a svájci Ronda 5030D kvarcmozgás csak hab a nagyon fényes tortán.

Nixon Diplomat - gmt karóra

Nagy nyomtatás: A diplomatát nem lehet tévedni, még messziről sem. A kolosszális számok és a vastag hash jelek merész megjelenést kölcsönöznek, még akkor is, ha a háromkezes kvarc a színfalak mögött fáradozik. A csomagot kiegészíti a nagy korona, amelyet gyakran a bal oldalon helyeznek el a dél -mancsok egyszerű viselése érdekében.

Sky Racer: Az arcon található hármas időzítő sokkal többet jelent, mint egy GMT, és olyan elemmé varázsolja, amit Howard Hughes viselhet, amikor meg akarja dönteni a légsebességi rekordot. Vintage stílusú, egyszerű arccal és több kézzel, mint amire valaha szüksége lesz, a szívós hajtóművek imádni fogják.

Kobold Langley - gmt karóra

Tisztelt idő: A feltalálóról, Samuel Pierpont Langley -ről elnevezett ez volt az első olyan óra, amelyet a civilek megvásárolhattak, valódi kvarcmozgással. Masszív rozsdamentes acélból készült, és ütésálló mechanizmusokkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik, hogy sok büntetést vegyen fel egy perc hiánya nélkül.

Omega Diver 300 M - gmt óra

Titkos ügynök: A leggyakrabban James Bonddal társított Diver 300M egy komoly búváróra, amely véletlenül GMT elemeket hordoz. A keverék dinamikus műveletet hoz létre, amely el van rejtve az acél és a zafír mögött. Szintén apró 28 mm -es női modellekben kapható, amelyek kvarcmozgást hordoznak.

Breitling A2432212G571 Navitimer - gmt karóra

Információs túlterhelés: A 46 mm-es öncsévélő ezüst férfias dicsőség, a Navitimer lehetővé teszi egy pálya elkészítését, algoritmusok létrehozását és néhány egyenlet megoldását. Lehet, hogy az időt is mutatja, de még nem jutottunk el idáig.

Grand Seiko Hi-Beat 36000 GMT

Nézd és tanulj: Könnyű átszellemülni, miközben a hátul lévő zafírkristályon keresztül bámulja az óra hátulján lévő oszcilláló titánsúlyt. Hipnotikusan szép, 10 ütemű 9S85-ös kaliberű, amely alig veszít időt az automatikus mozgásából, és gyorsan kézzel is feltekerhető, így egy másodperc sem esik le, még a repülőtéri terminálon eltöltött többnapos átszállások után sem.

# 6 – Baume & Mercier Capeland 10106

Baume & Mercier Capeland - gmt karóra

Vékony kék vonal: Öninduló svájci automatikus mozgás a feltűnő kék bőrpánton, valószínűleg az első hetet azzal fogja tölteni, hogy minden lehetőséget megcsodál. A külső megjelenés alatt az elülső és a hátsó zafír kristályok szatén bevonattal nehezítik a sérülést, még néhány száz vakmerő TSA keresés után is.

Rolex GMT-Master II karóra

Genezis: Hasonló modell az órához, amely mindezt elindította, a Master II 904L rozsdamentes acélt használ a testhez svájci 3186 mozgással. A külső Cerachrom a világítással együtt változik, és kék, majd fekete színűnek tűnik, amikor különböző világítási elrendezésekben mozgatja. Ugyanolyan jó az irodában, mint a vadkékbe indulni.

Breitling Navitimer GMT karóra

Ultra méretű: Hatalmas 48 mm -es arcát használva a Navitimer cipőkanálnyi információs büfé. Van egy kétirányú csúszdaszabály, mint egy pilótaóra, egy ökölnyi kronó, mint egy versenyző, és az extra időzóna követés, amely a nevét adja. Rendkívül kényelmes a hosszú távú vörös szemű repülésekhez világszerte, hosszú távra is.

#3 – Chopard LUC szabályozó

Chopard LUC szabályozó - gmt karóra

Arany gyermek: Az óragyártók által alkotásaik beállításához használt órák után kialakított szabályozó egy kis időt vesz igénybe, amíg megtanulja, mivel felosztja a méréseket a számlap körül. Miután elsajátította, alap stopperként vagy percfigyelőként használható, anélkül, hogy módosítani kellene.

Breguet Hora Mundi 5717 - gmt karóra

Chrono térkép: A GMT órák gyakran az egyszerűségre összpontosítanak, nem pedig a kegyelemre, de a Hora Mundi igyekszik elszakadni ettől a hagyománytól. A feltűnő globális háttér professzori gömbökre emlékeztet, és a római számok az ősi szövegeket (vagy Super Bowl -okat) idézik fel. Platinában készült, ez a modern és az archaikus egymás mellé helyezése.

Greubel Forsey GMT óra

Valódi átláthatóság: A GMT több mint trükk, két hordót hordoz, 72 órás erőtartalékkal, és óránként 21.600 rezgéssel működik. A test 950 platina, amelyet egy aligátor zenekar támogat, de csak annyit kell tudnia, hogy elképesztő és megéri a pénzt a kérkedési jogokat kereső gyűjtőknek.