A 16 legjobb Invicta karóra a gazdaságos elegancia érdekében (2021 -es kiadás)

A 16 legjobb Invicta karóra a gazdaságos elegancia érdekében (2021 -es kiadás)

26 Februar 2021 0 Von admin

Latinból lefordítva az invicta azt jelenti, hogy legyőzhetetlen, ami a megalkuvás nélküli küldetésről szól Invicta órák napi szinten vállalja. Ez a társaság túlélte a felemelkedett iparág hevedereit és nyilait és elesett az idők során, mégis sikerült relevánsnak maradnia, innovatívnak maradnia és folytatnia a pályát.

Történetének kezdete 1837 -ben, az Invicta szinte elhalványult a kvarc válság az 1970-es évekből, mivel nagyrészt automatikus és kézi tekercseléssel foglalkozó vállalat volt. Aztán a teljes dicsőségben felemelkedve a hamuból, az Invicta ismét díjnyertes terveket kezdett gyártani, amelyek megdöbbentettek, csodálkoztak és úgy működtek, mint a Svájci órák hogy azok.

A mai Invicta igaz az alapító eredeti elképzelésére Raphael Picard akik azt akarták, hogy valódi svájci órákat kínáljanak megfizethető áron, hogy mindenkinek legyen egy álomszerűen működő órája.

Invicta karórák – A legjobb

Bár vonalukon ma már nagyon kevés valódi svájci óra található, mivel az Invicta székhelye Hollywoodba, Floridába költözött, ennek ellenére van egy mély padja néhány lenyűgöző elemmel.

Ennek a svájci, amerikaiból lett globetrotter márkának az ünnepléseként Íme a 16 abszolút legjobb Invicta óra a csuklójához.

1. Invicta 8932 Pro búváróra

A visszafogott és kissé felejthető külső alatt a bajnok halálosan pontos szíve dobog. A japán mozgalom, amely korlátozza a felhasználói beavatkozás szükségességét, kevesebb gondot és kevesebb időt eredményez. A kristály lángfúziós ásvány, amely képes lehúzni a karcolásokat, de nem növeli az árat.

2. Invicta 14330 Specialty 18k sárga aranyozott karóra

Invicta 14330 Speciális férfi karóra, rozsdamentes acél kvarc

Egy óriási nyers karóra, amely azon kevés Invicta darabok egyike, amely nem működik jól teljes vízbe merítéssel, csak azoknak kell megpróbálniuk ezt lehúzni, akik dicséretet és figyelmet keresnek. Dobozában bőr borjúbőr szalagok vannak, amelyek segítenek megütni az árat az Invicta tipikus könnyű matrica ára felett.

3. Invicta 9212 Speedway

Invicta férfi Speedway 39,5 mm -es acél és arany tónusú rozsdamentes acél kronográf kvarcóra

A fehér és az arany acélba csomagolva lehetővé teszi a 9212 hogy átlépje az alkalmi viselet és a debonaire pompa közötti korlátokat. Kombinálható farmerrel és kabáttal, vagy elektromos nyakkendővel és kétsoros öltönyrel, vagy szükség esetén snorkeling-expedícióra is elvihető.

4. Invicta 9211 Speedway kollekció

Invicta 9211 Speedway kollekció

Az ultrakönnyű Speedway órák egy része azoknak készült, akik nem akarnak nagy súlyt a csuklójukra, a 9211 6 uncia alá csúszik, amikor minden kimondott és kész. Képes ellenállni a sokkoknak, és hármas kronográfokat kínál az időmérésekhez a pályán, ez egy mozgató, rázógép és egy megjelenítő.

5. Invicta 0489 Angel Collection Cubic Zirconia-Accented Watch

Invicta 0489 Angel Collection Cubic Zirconia-Accented Watch

Ha az Invicta széles óraválasztékának van egy nagy hibája, akkor az a női órák hiánya, amelyek igazán nőies benyomást keltenek. Az Angyal Gyűjtemény az egyetlen kiemelkedő, büszkén nőnek szánt, de mégis professzionális svájci kvarcmozgással a gyöngyház és az aranyozott acél alatt. Pompás, de még mindig merev, akár egy nő.

6. Invicta 8926OB Pro Diver

Invicta 8926OB Pro DiverInvicta uber-férfias Pro Diver sorozat a hullámok alatti megbízhatóságuknak köszönhetően tele van legnépszerűbb darabjaikkal. Az egyirányú keret elősegíti a víz alatti időt akadozás és kudarc nélkül, így a komoly búvár szakemberek nyugalmat biztosítanak, amikor egy szemmel figyelik az oxigénfogyasztást.

7. Invicta 6620 kronográf

Invicta 6620 kronográf

Csiszolt, polírozott és csöpögött ipari vonzerővel, a 6620 rengeteg fémet hoz az asztalra, amelyet svájci mozgás támogat, annak ellenére, hogy maga az óra sajnos nem svájci gyártmány. Rozsdamentes acél a szalagtól a hátlapig, 330 láb vízállósággal és krómozott kronos készlettel, egyensúlyban van.

8. Invicta 0072 kronográf 18k aranyozott

Invicta 0072 kronográf

A 18 karátos aranyozás rozsdamentes acél felett drágább időmérő benyomását kelti, bár a 200 méteres vízállósági besorolás azt bizonyítja, hogy ez egy ló, mint egy sarokkiegészítő. A káprázat magas lécet állít fel, de a 0072 felszabadítja.

9. Invicta 6410 Python

Invicta férfi 6410 Python kollekció kronográf pisztoly fém rozsdamentes acél óra

Bár a sárga arcú Python már nem gyártják, egy centimétert sem vesztett a kortárs daraboktól. A pisztolyfém test és a nyugtalanító borostyánsárga árnyalat valóban olyan, mint egy kígyó szeme, mindezt egy lángfúziós tárcsa borítja, amely acélgerincet ad hozzá a hajlításhoz. Csak nézzen a másodlagos piacra, hogy találjon egyet.

10. Invicta tengeri pók kronográf 0140

Invicta tengeri pók kronográf 0140

Bár a stílus az Invicta órák célja, a Tengeri pók bizonyíték arra, hogy sportos megjelenést is képesek kezelni a rózsaarany szerelmével. Könnyen olvasható, sok fényességgel, kronográfokkal, praktikus középpontba állított keverékben, japán kvarcmozgás európai hangulattal.

11. Invicta 1090 orosz búvár rózsa arany tónusú rozsdamentes acél csontváz karóra

Invicta 1090 orosz búvár rózsa arany tónusú rozsdamentes acél csontváz karóra

A csontváz stílusához híven a számlap mentes a számoktól, finoman kagylós előlappal körülvéve. E letisztult stilizáció ellenére, az 1090 nagy és mutatós, a fogaskerekek 52 mm -es állat mögött vannak. Végül, a szintetikus zafírkristály azt jelenti, hogy lehet egy örökség darab, minimális gondossággal és etetéssel.

12. Invicta 15789 S1 Rally analóg kijelző svájci kvarc

Invicta 15789 S1 Rally analóg kijelző svájci kvarc

Az Invicta egyik legstílusosabb órája, a S1 Rally tele van pálya ihlette ékezetekkel, kezdve a sötétkék hurokkal, amelyek Venn-diagramban metszik egymást az arcon. A svájci gyártású kvarcmozgás zümmögve tartja a tiszta Tonneau-val.

13. Invicta 0927 Anatómiai kronográf

Invicta 0927 Anatómiai kronográf

A 0927 része a Subaqua kollekciónak, amely megpróbálja egyensúlyt teremteni a hasznosság és a divatos esztétika között, hogy kiegyensúlyozott legyen a forma és a funkció metszéspontja. Az ezüst ékezetek bőségesen varázsolják az óralapot, míg a belső előlapon lévő kronók és tachiméter nagyobb hasznosságot biztosítanak, mint amennyire a legtöbbnek szüksége lesz.

14. Invicta 0515 Kék gyöngyház rozsdamentes acél karóra

Invicta 0515 Kék gyöngyház rozsdamentes acél karóra

Természetesen a letartóztató élénk kék arc az elsődleges értékesítési pontja ennek a show-stoppernek. A szépség mögött egy szintetikus zafírkristály rejlik, amely meglehetősen ütni tud, mivel jelenleg az óragyártás legrugalmasabb anyaga. Igazi svájci kvarcmozgás és 650 láb vízállóság teszi teljessé ezt a fényes alkotást.

15. Invicta Venom 0360

Invicta Férfi 0360 Reserve Collection Venom Chronograph fekete bőr karóra

Az Invicta elit tartalékgyűjteményében tiszteletreméltó helyet foglal el, a Méreg fekete bőr és rózsa arany, amely egyszerre barátságos és ragadozó. Cápaszerű vonzerejével kéz a kesztyűben haladva 1000 méter vízállósággal rendelkezik, így a jachton töltött nap nem csak mai szabály és üzleti üzlet.

16. Invicta 14214 Russian Diver Automatic

Invicta 14214 Russian Diver Automatic

Úgy tervezték és tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint egy tengeralattjáró lőrése, az átlátszó arc néhány dupla felvételt okoz, miközben az agy felzárkózik a konstrukcióhoz. Ha már hozzászokott a szegecselt felépítéshez, a kínai automatikus mozgás és a 18k aranyozás által kiemelt könnyedén átütheti Önt.

Invicta órák: Gyors GYIK

Az Invicta órák luxusnak számítanak?

A költségvetés és a luxus soha nem jár együtt. De az Invicta esetében érdekes kompromisszumnak tűnik. Vannak, akik költségvetési márkának vagy megfizethető luxusnak tartják, de az Invicta messze nem luxusóragyártó. Tervezésük azonban nagyon jól utánozza a luxusórákét.

Mennyibe kerülnek az Invicta órák?

A listánkon az Invicta órák ára 60 dollárról 300 dollárra emelkedik, adjon vagy vegyen. Sokan közülük minőségi órák, amelyek szemet gyönyörködtetőek.

Jók az Invicta órák?

A rövid válasz az, hogy nagyszerű választás azok számára, akik költségvetésből szeretnének „megfizethető luxust” vásárolni. Több száz modelljük van, és az óráik jól készültek.

Hol készülnek az Invicta órák?

Nem minden Invicta karóra készült Svájcban. A vállalat büszke svájci örökségére, és bár sok terméke/modellje svájci alkatrészekkel rendelkezik, és Svájcban van összeszerelve, sok órája szintén Ázsiából származik.

Búcsúzó szavak

Van Invicta tulajdonosa? Hogy bírta az idő próbáját, és mennyire elégedett a vásárlással?

Szeretnénk hallani felőled, ezért keress minket az alábbi megjegyzések részben.