A 11 legdrágább óra, amit valaha készítettek

A 11 legdrágább óra, amit valaha készítettek

2 Januar 2018 0 Von admin

Egy csomó aranylánc gyémánttal lehet a bling legpazarlóbb és leghíresebb formája, de a gondolkodó ember számára, aki feltűnő fogyasztást akar mutatni, a díszített óra még jobb. Míg a nyakláncok megmutathatják gazdagságukat, alacsony szintű társulás van velük. Úgy gondolják, hogy ez egy „Nouveau riche” lépés, hogy ékszerek koszorúiba öltözzön. Mégis, ha ugyanezt csináljuk egy időmérőn, a hatalom aktusa, mint a gazdagság. Csak a főbb játékosok próbálják ki.

Az alábbi órák mindegyike az igazi 1 százalék számára készült, akiknek nincs jobb dolguk a pénzükkel, mint kidobni a csuklójuk csillogó csillogását. A pazar ékszerek mindenféle lelkiismeretlen gyakorlattal összegyűjtve belekerültek mindegyikbe, nem is beszélve a gyönyörű arcok mögötti vérről, verejtékről, olajról és korrupcióról. Ez a világ 11 legdrágább órája.

Mennyibe kerülhet egy óra

Az anyagok és a kivitelezés, amely az egyes órákhoz tartozik, extrém. Ahhoz, hogy különféle ékszerekben dolgozhasson, és a darab mechanikáját zökkenőmentesen működtesse, mester érintése szükséges. Sokszor ezeknek a daraboknak a kivitelezését nem olyan kézművesek végzik, akik megengedhetik maguknak a saját munkájukat.

Az értékes drágakövekkel ékesítés természetesen növeli az árat, de ne hagyja figyelmen kívül azokat a munkákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ezek mindegyike ténylegesen működjön, és ne úgy nézzen ki, mint egy nehézkes túlhajszolt, túlárazott perem.

Breguet antik szám 2667

az alux.com webhelyen keresztül

Egy antik, ami figyelemre méltó, mert két oszcilláló testet tartalmaz benne, a 2667 szám egy kísérlet, amely sok tekintetben megváltoztatta az órajátékot. A szokatlan mozgás az 1775 -ös gyártás során alkalmazott megoldásokból származik, ami egyedülálló működést kölcsönöz a kezeknek, és furcsa hangulatot kölcsönöz az időmeghatározási eljárásnak. A zsebórát, a stopperórát, az újítást, amely teljes kudarcot vallhat, a 2667 furcsa tartalékkal bír, de a legdrágább órák közé sorolja.

Rolex Daytona Ref. 6263 Oyster Albino

az api.watchville.co címen

Az Oyster csak az első megjelenése óta gyarapítja az elismerést. Most egy egykori óra, amely híres gitáros tulajdonában van Eric Clapton, valamint a Rolex által „albínónak” minősített négy óra egyike, ez a legfontosabb márka furcsaságok közül kiemelkedő, amiről a legtöbb gyűjtő csak álmodik. Az ezüst számlap ezüst kronóval jelzi ezt anomáliának, és így olyan értékes darabnak számít gyöngyházfényűez.

Patek Philippe Platinum World Time

a designtrends.com webhelyen keresztül

1939 -ben platinából készült, és a világ 42 nagy országában mutatja az órát, a világidő gyakran duplikálták. Amit senki nem tett, az a mesterségbeli képesség utánzása, amely e horológiai csoda elkészítéséhez vezetett. A szokatlan keret elforgatásával megváltoztathatja a helyet és az órát anélkül, hogy megérintené a koronát. Praktikus a sugárhajtású milliomosnak, aki túl drága órát szeretne viselni útközben.

Louis Moinet Meteoris

a pinterest.com oldalon keresztül

A földi kövek azok, amelyeket a drágább órák közül sokan használnak, mintha sok kő hozzáadásával valami egyedivé válna. Az Meteoris vonal valóban más. Ennek érdekében Louis Moinet Luc Labenne -nel együttműködve fémeket talált az űrből. Megkeresve egy darab meteoritot a Marsról, a Föld Holdjáról és egy meteort, három Tourbillon órát készített. A gravitáció elleni küzdelemre képes, és kívülről törmeléket hordoz, a Meteoris felállás megéri a milliókat, hogy megvásárolja őket.

Jacob & Co. milliárdos óra

keresztül professionalwatches.com

Pontosan olyan unalmas, mint amilyennek egy órát készítenének egy “milliárdosnak” hogy sok gyémántot dobnak itt. 260 karátos tompa fényesség alkotja a testet, mindegyik stabil, figyelemre méltó konfigurációban. Az arcon megjelenő mechanika sokkal érdekesebb, mint a körülötte lévő halvány fehér arany, és őszintén szólva a Skeleton Manual Winding mozgalom érdekesebb, mint a tiszta drágakövek. Drága, de egyébként sima.

Patek Philippe Henry Graves szuperkomplikáció

a masculin.com webhelyen keresztül

Ezek az órák igazán érdekesek. Az 1925 -ös megbízásból kikerülve a cél a szuperkomplikáció a lehető legtöbb komplikációt kellett hozzáadni a keverékhez. Lenyűgöző 24 szövődménye van – a szövődmény az idő kimondása mellett -, ami a legtöbb a világon. A karit ellenére 18 karátos aranyból készült, hogy szükségtelenül bonyolult legyen, vannak villanósabb darabok is, de semmi olyan értelmetlen.

201 karátos Chopard

keresztül richglare.com

A rugós mechanizmus visszaszorítja az óralap csillogó borítását. Másképp a Chopard úgy néz ki, mint egy köteg gyémánt a fehér és sárga arany munkák körül. 260 hibátlan D-színű, körte alakú gyémántból és 91 kerek, D-színű hibátlan gyémántból áll, nincs csillogás. Mint sok ékszerbe burkolt fajta, inkább ragadósnak tűnik, mintsem ízlésesnek, de szép mentaba kerül.

Breguet Marie-Antoinette Grande bonyolult zsebóra

a thetrendspotter.net oldalon keresztül

A most fej nélküli Marie-Antoinette állítólag szerelmes Breguet műveibe. Egy csodálója, munkájának szerelmese, vagy talán gazdag szifonca a céghez fordult, hogy készítsen egy olyan órát, amely a lehető legnagyobb mértékben aranyat használ, és a korszak technikailag legösszetettebb mechanizmusait alkalmazza. Árcímke nélkül a túl bonyolult Nagy bonyodalom megszületett, és a világ örült.

Graff Diamonds The Fascination

keresztül myluxury.it

Gyémántok, gyémántok, mindenhol. A varázslat fagyos megjelenéssel rendelkezik, amely számos gyémánt sorozatából származik, rendkívül pontos vágásokkal. Ellentétben Graff hallucinációival, az alábbiakban a jeges tisztaság jellemzi. A nagy kövek úgy vannak elrendezve, mint egy japán sziklakert az arcukon kívül, míg a belsejében kisebb kövekből álló kincsesbánya hever a kezek körül, azzal fenyegetve, hogy megzavarják annak alapvető működését, mint időberendezést.

Graff Diamonds Hallucinációk

via lofficiel.vn

Ez az, amit elvárhat egy túl drága órától. A hallucináció fejfájás drágakövek, mindegyik gyémánt. A 110 karátos kövek színes gyémántok, amelyeket a világ minden sarkából húztak. Bárhol, ahol Graff túlzott szén -dioxidot talált, amely szép árnyalatot kapott, felpattintotta és az órára ragasztotta. Ez egy csúnya, nehézkes mismmash, de a kövek sokasága borzasztóan költségessé teszi.

Jaeger-LeCoultre Joaillerie 101 mandzsetta

a hublotwiki.com webhelyen keresztül

A svájci óragyártás egyik igazi mestere által gyártott 101 műszakilag megfizethetetlen. Ha megnézzük, el sem tudja képzelni, hogy ez egy óra, még kevésbé az egyik legjobb a világon. Amit te látsz, az a gyémánt pavé és a szürke arany, amelyek tökéletesen dolgoztak a teremtés egyik legkisebb órája körül. 1929 -ben készült hogy megmutassuk, milyen kicsi lehet egy óra gépezete, ez mindent felülmúl, kivéve a mikrochipeket, sok energiáért egy kis csomagban.