Utazás könnyű az ingyenes Olympus repülési promócióval

Utazás könnyű az ingyenes Olympus repülési promócióval

8 Oktober 2021 0 Von admin

A bejegyzést az Activate by Bloglovin és annak hirdetője juttatja el hozzád. Minden vélemény egyedül az enyém.

Powered by:

Kicsi gyermekkorom óta redőny vagyok. A fotózás iránti rajongásom azzal kezdődött, hogy lebújtam anyám fényképezőgépével, és lefényképeztem mindent, ami felkeltette az érdeklődésemet. Csak amikor kamaszként megkaptam az első professzionális fényképezőgépemet, elmélyült a fotózás iránti szeretetem. Kattintson. Kattintson. Kattintson. A fényképezőgépem bárhová ment, mivel szerettem örökíteni a mindennapi élet pillanatait itt, ott és mindenhol. A fotózás ma is az egyik legnagyobb szenvedélyem.


Az erdőben


A fotográfia számomra spontán impulzus, amely mindig figyelmes szemből érkezik, és megragadja a pillanatot és annak örökkévalóságát.” – Henri Cartier-Bresson

Ritkán látok fényképezőgép nélkül. Ez azért van, mert soha nem tudom, mikor kapok képhez méltó pillanatot! A fotográfia a művészet és a kifejezés olyan formája, amely a különböző stílusok határtalan tartományában érhető el, mégsem sorolom a fényképezési stílusomat a spontán természetem és a fényképezés iránti olthatatlan szeretet óta. Bármit lefényképezek, ami megragadja a szemem! Engem olyan fotósok inspirálnak, akik ismertek vagy ismertek a spontaneitásukról, mint Henri Cartier-Bresson. Az őszinte fotózás művészetét sajátította el a „döntő pillanat” megörökítésével a mindennapi életben.


az árnyékban lapulva


A fotózás és az utazás iránti szeretetem karöltve is összekapcsolódik! A meglátogatott helyek fényképezése és az emlékeim megosztása két olyan dolog, amit mindig szívesen csinálok. A fényképezőgépem korszerűsítésének a közepén vagyok, és szívesen vennék egy ilyen kiváló kamerát, mint a Olympus® OM-D E-M5 Mark II azokért a képhez méltó pillanatokért.


olimposz-kamera-felvétel


Az Olympus® OM-D E-M5 Mark II érintetlen minőségben örökíti meg emlékeimet, hogy megőrizze őket még évekig! Ezért szeretem, hogy az Olympus® üzemelteti az Olympust ”Utazási fény ingyenes repüléssel” promóció. Az Olympus® OM-D E-M5 Mark II minden vásárlása ingyenes belföldi járatra jogosult az Olympus jóvoltából! Meglátogatnám Portlandet, mivel mindig is lenyűgözött a különc jellege és a karakterek sokfélesége. Hova látogatna, ha lenne jegye az Egyesült Államok bármely pontjára?


olympus-om-de-m5-mark-iilogo_olympus_rgbAmikor az emberek a képeimet nézik, azt akarom, hogy úgy érezzék magukat, mint amikor kétszer szeretnének elolvasni egy verset.” – Robert Frank