Őrizze meg fényképeit az USB memória közvetlen könyv egyedi flash meghajtóival

Őrizze meg fényképeit az USB memória közvetlen könyv egyedi flash meghajtóival

6 Oktober 2021 0 Von admin

Az USB Memory Direct széles választékban kínál különféle stílusú USB flash meghajtókat, amelyeket személyre szabhat a logójával. Létrehozhatja saját, egyedi alakú pendrive-ját a még személyesebb érzés érdekében.

Ez a bejegyzés együttműködik az USB Memory Direct szolgáltatással

Készítsen biztonsági másolatot fotóiról! Ez úgy tűnhet, mint egy hiábavaló, de ezt a tanácsot érdemes megismételni. Azt is javaslom, hogy ne csak egy forrásra támaszkodjon a fényképek biztonsági mentésekor. A hordozható merevlemezen vagy SD -kártyán tárolt fényképek bármikor kaput kaphatnak! A múltban számtalan fotót veszítettem el azzal, hogy egyetlen forrásból támaszkodtam fotóim védelmére. Néhány ilyen fotó kedvenc utazási emlékeimet tartalmazta. Most éberebb vagyok a fotóim védelmében. Akár biztonsági másolatot készítek az értékes emlékekről, akár egy blogprojektről, a másolatokat SD -kártyán, Flickr -en és flash meghajtón tárolom.

Ön fotós vagy befolyásoló, és fontolóra veszi a flash meghajtók nagy részének megrendelését? Ennél jobb társaságot nem tudok elképzelni Közvetlen USB memória. Nemcsak fényképek megőrzésére használhatja őket, hanem promóciós ajándékokra vagy ajándékként is használhatja ügyfeleinek. Milyen tökéletes módja annak, hogy maradandó benyomást hagyjon! Az USB Memory Direct széles választékban kínál különféle stílusú USB flash meghajtókat, amelyeket személyre szabhat a logójával. Létrehozhatja saját, egyedi alakú pendrive-ját, hogy még személyesebb legyen.

A fából készült könyv flash meghajtókat választottam, és személyre szabtam őket a nevemmel és a logómmal. Nagyon szépek lettek, és tökéletesen illeszkednek a márkámhoz! Az Foglaljon egyedi flash meghajtókat kézzel faragott, kidolgozott részletekkel. A legjobb az egészben, hogy jól védik a fájljaimat és a dokumentumaimat!