Itt a Lamborghini Huracan Evo Spyder

Itt a Lamborghini Huracan Evo Spyder

25 September 2021 0 Von admin

A Filippo Perini által tervezett Lamborghini Huracan még 2014 -ben került forgalomba, de az elmúlt nyolc évben alig öregedett. A 2017-es arcfelvarrással (Mitja Borkert tervezte, aki korábban a Porsche-nál dolgozott) a Huracan még mindig lenyűgözőnek tűnik, éles, vadul extrovertált vonalaival és csomós agressziójával. Természetesen a Lamborghini mindent megtett azzal, hogy az évek során egy sor különleges kiadású változatot dobott piacra, ami életben tartotta a vásárlók érdeklődését ez az alapvető olasz szuperautó iránt.A legújabb Huracan változat, amely Indiát érte, az Evo Spyder RWD, amely elkerüli az összkerékhajtást a purisztikusabb hátsókerék-meghajtás mellett. A lenyűgöző 610 lóerővel és 560 Nm nyomatékkal az 5,2 literes V10-ből a Huracan Evo Spyder 3,5 másodperc alatt képes nulláról 100 km-re gyorsulni, és elérheti a 324 km / h végsebességet. A Spyder elektromosan visszahúzható puha tetővel van felszerelve, amely akár 50 km / h sebességgel is működtethető. Természetesen mindaddig, amíg nem esik az eső, a tulajdonosok többsége szeretné ezt a puha tetőt lehajtva tartani, hogy teljes mértékben élvezhesse az olasz V10 sikoltozó, nagy fordulatszámú dicsőségét. Ezért vesz egy szuperautót. Különösen olyat, amely a Spyder 3,54 milliós ex-showroom árával jár.
„A Huracan Evo RWD Spyder egy sofőr autó, amelyet olyan személyek számára terveztek, akik szívesebben tapasztalják a visszacsatolást és az elkötelezettséget a hátsókerék-meghajtású autó beállítása során, ahol az elektronikus behatolás minimálisra csökken”-mondja Francesco Scardaoni, az Automobili Lamborghini regionális igazgatója az ázsiai -csendes -óceáni térségben. Valójában mindössze 1509 kiló önsúllyal (részben az autó könnyű alumínium és szénszálas alvázának köszönhetően), az Evo Spyder súly-teljesítmény aránya 2,47 kg/LE, ami lenyűgöző. Ugyanilyen jó tehát, hogy az autó egy speciálisan hangolt P-TCS kipörgésgátló rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a dolgok kiesjenek a kezéből, különösen a nagy sebességű kanyarodás és a sodródó manőverek során.

Más lámpákhoz hasonlóan a Huracan Evo Spyder többféle vezetési módot is kap, köztük a Strada, a Sport és a Corsa, amelyek a kiválasztott üzemmódnak megfelelően optimalizálják az erőátvitelt, a sebességváltást és a kormányválaszt, ezáltal lehetővé téve, hogy a vezető viszonylag élvezze az autó hatalmas teljesítménytartalékait biztonság. Igen, Indiában más szuperautók is rendelkezésre állnak – köztük olyan cégektől, mint a Ferrari és a Porsche -, amelyek hasonló szintű teljesítményt és vezetési finomságot kínálnak. A Lamborghini egyedülálló ötvözete a csúcsminőségű stílus és a korlátlan teljesítmény-ez a téma az 1970-es évek Countach-jával kezdődött-páratlan. És a Countach szelleme tovább él a Huracan Evo Spyder RWD -ben.