Indiában indult az Audi e-tron GT

Indiában indult az Audi e-tron GT

23 September 2021 0 Von admin

Az Audi újabb lépést tett az elektromos mobilitás előmozdítása felé Indiában az e-tron GT és a nagyobb teljesítményű RS e-tron GT változat bevezetésével. Az előbbi ára 1,80 milliárd, míg az utóbbi 2,05 milliós áron kapható, ex-showroom.

Az e-tron GT egy teljesen elektromos sportkocsi, kettős villanymotorokkal, amelyek 475 kW (637 LE) teljesítményt és 830 Nm nyomatékot termelnek az RS változatban. Az RS e-tron GT mindössze 3,3 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km-re, és egyetlen feltöltéssel akár 481 km-t is megtehet. A hagyományos e-tron GT nincs messze mögötte, nulla és 100 km / h közötti 4,1 másodperces idővel és akár 500 km-es hatótávolsággal. Egyenáramú gyorstöltővel az e-tron GT 80% -os töltöttséget tud felmutatni alig több mint 20 perc alatt, és mint a teljesen elektromos autók, az e-tron hatótávolsága függ a vezetési stílustól, valamint az út- és közlekedési körülményektől.

Az e-tron GT amellett, hogy nagy teljesítményű sport szedán, magas szintű kényelmet is kínál, adaptív légrugózással és bő utastérrel négy felnőtt utas számára. A quattro összkerékhajtással az autó magas tapadást és nagy sebességű stabilitást biztosít még nedves és csúszós aszfalton is. Volfram -keményfém féknyereggel rendelkezik, amely nagy fékezési teljesítményt nyújt.

A belső terek olyan fényűzőek, mint amilyet elvárna egy autótól, amelynek költsége Rs Two Crore; Nappa bőrkárpit, 18 irányba állítható sportülések, 3 zónás légkondicionáló és csúcsminőségű B&O hangrendszer, valamint az Audi virtuális pilótafülkéje, teljesen digitális műszerei, valamint az MMI navigációs és infotainment rendszere. Az e-tron GT számos elektronikus vezetői segédeszközt is kap, beleértve a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, a parkolássegítő pluszt 360 fokos kamerákkal, blokkolásgátló fékeket, tapadásgátlót és számos légzsákot.

„Ma mérföldkő van számunkra, amikor elindítjuk India első elektromos szuperautóit. Ez a negyedik és ötödik elektromos jármű bevezetésünk ’21 júliusa óta, és nem lehetünk izgatottabbak ügyfeleink iránt ” – mondja Balbir Singh Dhillon, az Audi India vezetője. „Az Audi e-tron GT és az Audi RS e-tron GT az Audi legmagasabb márkaformálói, és az Audi progresszív prémiummárkaként való folyamatos fejlődésének megnyilvánulása. Ez a két négyajtós kupé szimbolizálja a DNS-ünket és az ambíciónkat, hogy alakítsuk a prémium mobilitás jövőjét ”-teszi hozzá.

Az Audi, amely korábban Indiában piacra dobta az e-tron 50, az e-tron 55 és az e-tron Sportback 55 elektromos terepjárókat, azt mondja, hogy ezek a járművek már teljesen elfogytak. A vállalat határozottan elkötelezett az elektromos mobilitás mellett, és a következő tíz évben fokozatosan megszünteti a belsőégésű motort. A benzinfejűeknek azonban nincs mitől félniük, mivel az Audi teljesen elektromos autóit és SUV-jait gyönyörűen tervezték, és kifejezett teljesítményük és teljesítményük tekintetében már előrébb járnak, mint az IC-motoros elődeik. A jövő fényes, a jövő elektromos.