Fujifilm INSTAX Mini LiPlay áttekintés

Fujifilm INSTAX Mini LiPlay áttekintés

7 Oktober 2021 0 Von admin

Élvezze menet közben a szórakozást a Fujifilm INSTAX mini LiPlay hibrid fényképezőgéppel, amely azonnali nyomtatást és digitális technológiákat kínál. Kis formátumú, szórakoztató funkciókkal, például hangfelvételi képességgel, integrált keretekkel, távoli fényképezéssel és okostelefonos nyomtatással.

Ez az ünnepi ajándék útmutató funkció a Fujifilm -szel együttműködésben működik.

Kicsi gyermekkorom óta redőny vagyok. A fotózás iránti rajongásom azzal kezdődött, hogy besurrantam anyám fényképezőgépével, és lefényképeztem mindent, ami felkeltette az érdeklődésemet. Csak amikor kamaszként megkaptam az első professzionális fényképezőgépemet, elmélyült a fotózás iránti szeretetem. Kattintson. Kattintson. Kattintson. A fényképezőgépem bárhová ment, mivel szerettem dokumentálni a mindennapi élet pillanatait itt, ott és mindenhol. A fotózás ma is az egyik legnagyobb szenvedélyem.

Ritkán látok magam mellett fényképezőgépet. Ez azért van, mert soha nem tudom, mikor mutatják be a képhez méltó pillanatot! A fotográfia a művészet és a kifejezés olyan formája, amely a különböző stílusok határtalan tartományában érhető el, mégsem sorolom a fényképezési stílusomat a spontán természetem és a fényképezés iránti olthatatlan szeretet óta. Bármit lefényképezek, ami megragadja a szemem! Olyan fotósok inspirálnak, akik spontaneitásukról ismertek vagy ismertek Henri Cartier-Bresson. Az őszinte fotózás művészetét sajátította el a „döntő pillanat” megörökítésével a mindennapi életben.

A 7 éves lányom osztja a fotózás iránti szeretetemet! Mindig rettegek a részletekért. Sokan élénken emlékezünk gyerekkorunkból az azonnali fényképezés varázslatára. Mivel az azonnali fényképezés visszatér, nem tudtam jobb instant fényképezőgépet elképzelni, mint a Fujifilm INSTAX mini LiPlay törekvő fotósom számára. Az egyszerűség, a könnyű használat és a hordozhatóság az a tulajdonság, amely tökéletes fényképezőgépet jelent számára.

A Fujifilm INSTAX mini LiPlay elég kicsi ahhoz, hogy táskában vagy hordtáska hogy minden kaland minden pillanatát megörökítse. Ez a hibrid instant fényképezőgép és nyomtató tökéletesen ötvözi a nyomtatási és digitális technológiákat. Függetlenül attól, hogy a fényképeket a Fujifilm INSTAX mini LiPlay vagy az okostelefon tárolja, könnyedén kinyomtathatja kedvenc fényképeit. Nem tehettem róla, hogy elbűvölöm magam! Az egyik kedvenc funkcióm a rögzített hangok QR -kódká alakítása, amelyet a fényképére alkalmaznak. Megismétli a hangot, amikor okostelefonjával beolvassa a QR -kódot, és segít újra átélni ezt a különleges pillanatot!

A LiPlay nem zárkózik el a képhez méltó pillanattól, és minden alkalommal beleszól a képbe. Az okostelefonnal dolgozva a Bluetooth segítségével távolról vezérelheti a kamerát.

Fokozhatja az élményt a INSTAX mini link vagy INSTAX mini LiPlay alkalmazásokat. Míg az INSTAX mini Link alkalmazást kifejezetten a INSTAX mini link nyomtató, kellemesen meglepődtem és örömmel láttam, hogy az INSTAX mini LiPlay -vel is kompatibilis.

A lányom inkább az INSTAX mini Link alkalmazást használja, mivel rengeteg szórakoztató funkcióval rendelkezik. Szereted a kollázsokat? Ez az alkalmazás különböző kollázs elrendezéseket tartalmaz, amelyekkel több kedvenc fotóját kombinálhatja.

Emellett számos szemet gyönyörködtető szűrőt és keretet is hozzáadhat a nyomatokhoz.

Több ezer képem van a DSLR fényképezőgépről a Flickr -fiókomba. Sokukat gyakran az iPhone -ra menti, különösen akkor, ha megosztja azokat olyan közösségi média platformokon, mint az Instagram. Játszani a INSTAX mini link alkalmazást, kinyomtattam néhány kedvencet, amelyeket a telefonomon tároltak. Beszéljen az azonnali fénykép -kielégítésről!


Fujifilm INSTAX Mini LiPlayFujifilm INSTAX Mini LiPlay áttekintés


Rögzítse az emlékeket, és őrizze meg őket még évekig a Fujifilm INSTAX mini LiPlay segítségével! Ha többet szeretne megtudni a FUJIFILM INSTAX mini LiPlay -ről, nézze meg a fejét Ily módon. A LiPlay pirosító arany, elegáns fekete és kőfehér színben kapható.