Emelje fel fényképeit a SnapIt Boards + Review segítségével

Emelje fel fényképeit a SnapIt Boards + Review segítségével

6 Oktober 2021 0 Von admin

A hátterek elengedhetetlenek a lenyűgöző vizuális tartalmak létrehozásakor. A SnapIt Boards egyszerű és megfizethető megoldás a vizuális tartalom kiemelkedéséhez.

Ez a bejegyzés együttműködésben van a SnapIt Boards -szal.

A vizuális tartalom hatalmas szerepet játszik a bloggerek, kreatív márkák és befolyásolók marketingstratégiájában. A fényképek stílusának különféle kellékei megváltoztathatják a játékot, különösen, ha sík fekvésű felvételeket készítünk! A kellékek nagyobb mélységet adhatnak a fényképeknek, és életre kelthetik azokat. A blogok és közösségi médiaplatformok lenyűgöző vizuális tartalmának egyik alapvető eleme a háttér. A háttérkép megváltoztathatja vagy megtörheti a fénykép esztétikáját. Ezért fontos, hogy válasszon egy egyszerű, mégis gyönyörű hátteret, amely kiegészíti fényképeit anélkül, hogy a középpontba kerülne.


Egyedi hátterek után kutat? SnapIt táblák egyszerű és megfizethető megoldás a vizuális tartalom kiemelésére. Minden táblát 300 dpi felbontással nyomtatnak az eredeti háttérkép fotorealisztikus reprodukálása érdekében. Úgy fejezi be, mint Indigo Sky és Éjfél adjon vizuális ütést a tartalomhoz. Formázó felületeik nem tükröződnek, nem tükröződnek és szatén bevonattal rendelkeznek.

Semmi sem teszi tönkre a lapos fekvő fotót, mint a vékony, szakadozó papír, a csúnya foltok vagy a ráncos szövetlapok! Korábban már számtalan Elmer hablapot használtam, hogy csak egy -két használat után kelljen nyugdíjba vonni őket. Közel 250 dollárt is elköltöttem egy fából készült deszkafelületre az áhított felületi márkától, és csak a felháborodása okozta. Nem csak a faburkolatú felület minősége okozott csalódást (a szélein apró forgácsokkal érkezett), hanem könnyen foltos is. Ez volt az egyik legrosszabb befektetés, amit a vállalkozásom érdekében tettem, de tanulási élményként fogalmaztam meg.

A 26 hüvelyk x 20 hüvelyk méretű és 1,6 font súlyú SnapIt táblák üdítően könnyűek, hordozhatóak, tartósak és vízállóak. A SnapIt táblák megbízható vastagságot biztosítanak Önnek, amelyet nem könnyű megséríteni egy negyed hüvelyk vastag PVC-habbal. Ezek a táblák szintén nem foltosak és nem buborékolnak. Az ételfotózás során elkerülhetetlenek a kiömlések és rendetlenségek, de ezekkel a táblákkal könnyen letörölheti őket.

SnapIt táblák Indigo Sky és rusztikus fehér színben

Minden tábla 60 dollárba kerül, és hozzájuk lehet rendelni SnapIt konzolok (külön megvásárolható, vagy a kombinált csomagban található) két SnapIt tábla összeillesztéséhez.


Billie Jean „Mimi” Strahan figyelte, hogy a fotózás a Polaroidokból 35 mm -es filmmé fejlődött digitális fényképezőgéppé és kamerás telefonokká. A belsőépítészet iránti rajongása és a dolgok „megfelelőnek” tűzése hatalmas tapasztalatokat adott a vizuális vonzerejének megteremtésében. Tehetségét ötvözte a vállalkozások indításában és vezetésében szerzett tapasztalataival, hogy SnapIt táblákat hozzon létre, hogy mások is folytathassák elképzeléseiket a fotózásról. Kapcsolódás a SnapIt Boards segítségével Facebook, Twitter, Instagram, és Pinterest.

Rendelje be a SnapIt táblákat amazon vagy https://snapitboards.com.