Bemutatták az Indiába tartó Citroen C3-at

Bemutatták az Indiába tartó Citroen C3-at

24 September 2021 0 Von admin

A francia autógyártó, a Citroen bemutatta vadonatúj ferdehátúját-a C3-at-, amely 2022 első felében kerül forgalomba Indiában. A C3 egy 4 méternél alacsonyabb ferdehátú, néhány SUV-stílusjelzéssel. A Citroen szerint az autót az indiai vásárlói preferenciáknak és az országban és Dél -Amerikában uralkodó útviszonyoknak megfelelően tervezték, ahol szintén értékesítik.

A C3 a Citroen 2019 -ben bejelentett „C Cubed” programjának három új autója közül az első, amelynek célja, hogy építési minőségével, stílusával, kényelmével és csatlakoztatott technológiájával vezetje szegmensét. A költségek alacsonyan tartása érdekében a C3 magas fokú lokalizációval rendelkezik, minőségbeli kompromisszumok nélkül. „Az autóvásárlás jelentős befektetés az ügyfelek számára, és főáramú márkának az a célunk, hogy egy modern, rangos modellt kínáljunk, amely magas szintű specifikációt kínál az árért, a piac élvonalában. Ennek elérése érdekében a helyi csapatok teljes mértékben részt vettek a modell meghatározásában, fejlesztésében és gyártásában ” – mondja Vincent Cobée, a Citroen vezérigazgatója.

A Stellantis csoporthoz tartozó Citroen úgy véli, hogy az új C3 kulcsfontosságú része lesz az indiai piac növekedése felé vezető útjának, mivel az autók iránti kereslet 70% -a Indiában a 4 m alatti járművekre és 50 Az ügyfelek % -a első vásárló. A Citroen úgy véli, hogy az autó megfizethető árával, stílusos kialakításával és felszereltségi szintjével tökéletesen illeszkedik. „Indiai és párizsi csapataink együttműködtek és kifejlesztették ezt az autót több mint 90% -os lokalizációval. A lokalizációs törekvések fokozása érdekében kihasználjuk Chennai -i K + F központunkat, a Thiruvallur -i járműszerelő üzemet és a Tamil Nadu -i Hosur erőműhajtóművet ” – mondja Roland Bouchara, az indiai Stellantis vezérigazgatója és igazgatója.

A Citroen, amely az év elején indította útjára Indiában a C5 Aircross SUV-t, kapcsolatban áll az indiai CK Birla Csoporttal az autószerelés és forgalmazás, valamint az erőátviteli rendszer gyártása terén. A vállalat jelenleg az ország kereskedői hálózatának kiépítésén dolgozik, és célja, hogy soha nem látott ügyfélélményt nyújtson a digitális értékesítési hálózat és az értékesítés utáni szolgáltatás tekintetében. Az indiai autópiac várhatóan évente négymillió darabot fog elérni 2025-re, és a B-szegmens ferdehátúi, mint a C3, majdnem a negyedét teszik ki.

Míg a Citroen nem árulta el az indiai specifikációjú C3 ferdehátú motorjának és sebességváltójának részleteit, a piac jelenlegi trendjei szerint elvárjuk, hogy az autó meglehetősen nagy teljesítményű turbófeltöltős benzinmotorral rendelkezzen, amely magas hatékonyságot biztosít, valamint kézi és automata sebességváltók választéka. Az árképzésről nincsenek hivatalos részletek, de úgy véljük, hogy a C3 ára olyan, mint a Maruti Baleno, a Hyundai i20 és a Tata Altroz. Jó választás lehet azoknak a vásárlóknak, akik üdítően furcsa dolgokat keresnek a ferdehátú/crossover szegmensben.