Arjun Kapoor új Mercedes-Maybach értékű 43 2,43 Crore-t ad hozzá autókollekciójához

Arjun Kapoor új Mercedes-Maybach értékű 43 2,43 Crore-t ad hozzá autókollekciójához

24 September 2021 0 Von admin

Arjun Kapoornak van valami új autója a garázsába. Miután a közelmúltban új Land Rover Defendert vásárolt, a színész új kereket adott a gyűjteményéhez. Ha hinni kell a jelentéseknek, Kapoor most egy új Mercedes-Mayback tulajdonosa is.

Olvassa el még: Arjun Kapoor beszél Malaika Aroráról, megosztja a képet az Instagramon

Az interneten megjelentek képek arról, hogy a színész új autójával pózol. A képen látható autó a legújabb Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic SUV. A News18 beszámolói szerint az autó 2,43 millió jüan értékű, és a világ egyik legfényűzőbb SUV -jának tekintik. A színész korábban 32. születésnapján vett egy Maserati Levantét.

A munkában a színész izgatottan várja filmje megjelenését Bhoot rendőrség. A Saif Ali Khan, Jacqueline Fernandez és Yami Gautam főszereplésével készült filmet szeptember 10 -én mutatják be. Beszélve arról, hogy miért írta alá a filmet, a színész elmondta a Pinkvillának, hogy az egyik fő ok Ali Khan volt. „Miatta vállaltam. Izgatott voltam, hogy együtt dolgozhatok vele – reagálva Kapoor megjegyzésére, Ali Khan azt mondta: – Arjun -nal találtak ki, és szerintem zseniális volt. És tovább tetszett neki, és izgatott lett tőle. ”

Ettől eltekintve Arjun Kapoor is látható lesz Kuttey. A film főszereplője Naseeruddin Shah, Konkona Sen Sharma, Tabu és Radhika Madan lesz, Vishal Bhardwaj készítette. Írta: Aasmaan Bhardwaj és Vishal Bhardwaj, Kutteyt kapribogyó-thrillerként rögzítették. A film jelenleg előkészítési szakaszban van, és forgatását 2021 végén kezdik.

Vishal Bhardwaj leírta Kuttey „rendkívül különleges”, mivel ez az első együttműködése a fiával. „Izgatottan várom, mit csinál vele. A Luv Films és a Vishal Bhardwaj Films is először találkozik egymással, és rendkívül izgatott vagyok az egyesület miatt, mivel nagyon csodálom Luv bátor hozzáállását a filmkészítéshez és erős kereskedelmi érzékét. ”

Olvassa el még: Arjun Kapoor, Tabu, Naseeruddin Shah, aki Aasmaan Bhardwaj Kuttey című filmjében játszik