A vadonatúj Mercedes-Benz GLA online megvásárolható

A vadonatúj Mercedes-Benz GLA online megvásárolható

25 September 2021 0 Von admin

A Mercedes-Benz GLA nem igazi 4 × 4 SUV. Ennek ellenére a prémium szegmens egyik vezető kompakt luxus crossoverévé vált, 2014 -es indiai bevezetése óta.

Az új GLA a Mercedes-Benz MFA-2 platformjára épül, amelyet megoszt az új A-osztály szedánnal, amelyet az év elején indítottak Indiában. Az elődjéhez képest az új GLA SUV-hoz hasonló stílusjeleket, egyenesebb testhelyzetet, kissé hosszabb tengelytávot és több utastéri teret kap. Míg a korábbi jármű alacsonyan ferde ferdehátúhoz hasonló stílusa nem volt nagy siker egyes SUV-rajongók körében, az új minden bizonnyal “megfelelő” SUV-nak tűnik.

Mercedes

Ami ezúttal is érdekes, hogy az autót nemcsak a Mercedes-Benz márkakereskedésekben értékesítik országszerte, hanem a cég online áruházából is. A vállalat szerint ez segít biztosítani kiskereskedelmi hálózatának fenntarthatóságát ezekben a nehéz időkben, amikor sok kereskedésnek határozatlan ideig zárva kell maradnia. „Őszintén reméljük, hogy a járványhelyzet enyhül, és újra normalizálódik életünk és a társadalom egésze”-mondja Martin Schwenk, a Mercedes-Benz India ügyvezető igazgatója.

Az autó benzin- és dízelmotorral is kapható. A benzinmotoros GLA 200 1,3 literes négysoros motorral rendelkezik, amely 163 LE és 250 Nm nyomatékot produkál. Csak 2WD-ben kapható, 7 sebességes automata sebességváltóval, a GLA 200 8,7 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km / órára, végsebessége pedig 210 km / h. A dízelüzemű GLA 220d 2WD és 4WD változatban kapható, 2,0 literes soros négyes, 190 lóerő és 400 Nm nyomaték.

A motorhoz 8 sebességes automata váltó kapcsolódik. A 220d gyorsabb, mint a benzines testvére, 7,4 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km -re, végsebessége 222 km / h. A csúcsminőségű GLA 35 AMG még nagyobb ütést produkál, egy 2,0 literes benzinmotorral, amely 306 LE és 400 Nm nyomatékot produkál, 0-100 km / h-val 5,1 másodperc, végsebessége 250 km / h.

Minden GLA változat nagy teljesítményű, gyönyörűen felépített fülkével büszkélkedhet, amely öt felnőtt utas befogadására alkalmas, számos fejlett biztonsági funkcióval (beleértve a blokkolásgátló fékeket elektronikus fékerő-elosztással, elektronikus stabilitásszabályozóval és hét légzsákkal), működtetett felhasználói felület az infotainment rendszerhez hangutasításokkal, teljes okostelefon-csatlakozással és elektromosan állítható első ülésekkel, memória funkcióval.

A teljesen digitális műszerfal egy 10,25 hüvelykes panel, amely zökkenőmentesen illeszkedik a HD média kijelző egységbe, amely szintén 10,25 hüvelykes panel. A két színes kijelző együttesen a műszerfalon húzódik, és információkat, médialejátszást és vezérlési funkciókat biztosít egy egységes egységben.

Az új GLA SUV-sorozat bevezető árral rendelkezik (30-ig érvényes)th 2021. június) a GLA 200 esetében 42,10 millió rh-tól, a csúcstartó Mercedes-AMG GLA 35 4M esetében pedig 57,30 lak. A vállalat szabványos 3 éves átfogó garanciája mellett a motorra és a sebességváltóra 8 év garancia vonatkozik, ami nagy plusz a vásárlók számára.

A belépő szintű prémium SUV-k növekvő népszerűsége miatt, és tekintettel arra, hogy a luxusszegmens vásárlóinak többsége úgy tűnik, hogy a szedánokról SUV-ra vált, az új Mercedes-Benz GLA valószínűleg jól teljesít Indiában. A versenyben szerepel a BMW X1, a Volvo XC40 és a közelgő új Audi Q3, amelyek várhatóan nagyon hamar Indiába érkeznek. Az új GLA azonban meglehetősen jól felkészültnek tűnik a verseny leküzdésére, és számos értelmes árú változatban kapható, így az Audi, a BMW és a Volvo ezúttal kemény csatát vívhat.