A Tesla Cybertruck nem fog kilincset, és elismeri a tulajdonosát

A Tesla Cybertruck nem fog kilincset, és elismeri a tulajdonosát

24 September 2021 0 Von admin

Az ajtókilincsek, amelyek minden autó esetében hagyományosak, nem tartoznak a Tesla Cybertruck márkájához. Ehelyett az EV felismerné tulajdonosát – mondja Elon Musk.

A márkával kapcsolatos információk legtöbb terjesztéséhez hasonlóan ez a hír is az alapító Twitter -jéből érkezett.

Először márciusban jött ez a tweet, amely sok kérdő megjegyzést kapott. Sokan kifejezetten kigúnyolták az ötletet, mint furcsa.

Ezt aztán nemrég tweetelte;

Olvassa el; A Tesla megkezdi autóinak tesztelését Indiában

A Cybertruck eredeti prototípusa ugyanazokkal a kilincsekkel rendelkezett, mint a többi Tesla modell. A Tesla autók fogantyúi már megkülönböztethetők, mivel mindaddig laposak maradnak az autóhoz képest, amíg az autó kulcsa közel nem kerül a járműhöz, vagy amíg az egyén nem nyomja az ajtó kilincsének sarkát, amikor az autó már fel van oldva.

Sok találgatás merül fel azzal kapcsolatban, hogy mi alapján lehetne ezeket az ajtókat kinyitni, és hogy az autó felismerje a tulajdonost, a találgatások a gomboktól a GPS -t használó mobilalkalmazásokig a képcenzúráig terjednek, a Tesla vagy a Musk hivatalos szava ugyanezről még nincs kint.

Bár nincsenek részletek a technológiáról, amelyet a vállalat felhasználhat ajtókilincs nélküli jármű gyártásához, évek óta tanulmányozza az önnyíló és záródó ajtókat.

A Tesla Model X modellje 2015 óta önnyíló és záródó ajtókkal készül, valamint olyan „magát bemutató” ajtókkal együtt, amelyek a vezető közeledtével kinyílnak.

A közelgő Tesla Roadster az ajtó kinyitásához elhúzó gombot vezetne be, így Musk a Cybertruck hasonló beállítására utalhat.

A Cybertruck új mércét állít fel EV -ként. A sportkocsival egyenértékű teljesítményt nyújt, mivel 2,9 másodperc alatt képes haladni 0-60 mérföld / óra sebességgel, és egyetlen feltöltéssel akár 500 mérföldet is megtehet. Ez egy elektromos jármű és egy teherautó hibridje.

Ezt megelőzően Musk azt is elárulta, hogy a közelgő Cybertruck hátsó kormánykerékkel fog rendelkezni.

Olvassa el; A Toyota Mirai 1000 km -t hajt meg utántöltés nélkül, megdönti a rekordokat