A Skoda célja a Kushaq kompakt SUV

A Skoda célja a Kushaq kompakt SUV

25 September 2021 0 Von admin

A kompakt SUV -k divatosak jelenleg Indiában. Az olyan vállalatok, mint a Maruti, a Hyundai, a Renault, a Nissan, a Kia, a Tata, a Mahindra és a Ford, már ebben a szegmensben küzdenek. Most a Skoda csatlakozott a harchoz a teljesen új Kushaq-szal. Tegnap dobták piacra a Skoda 5 üléses baba terepjáróját, amelynek ex-bemutatótermi ára 10,49 millió rúpia volt.


A Skoda, amelynek célja, hogy szélesítse elérhetőségét az indiai piacon a kereskedői hálózat bővítésével a 2-es és 3-as városokban, reméli, hogy a Kushaq vezetni fogja ezt az új értékesítési lökést. Szép stílusával, két turbófeltöltős benzinmotorjával, csúcstechnológiás automata sebességváltójával és nagyvonalú arányaival (2651 mm-es tengelytávja a leghosszabb a szegmensében, ami remélhetőleg több helyet biztosít az utasok számára) a kompakt SUV -k iránti folyamatosan növekvő keresletről az országban.
A Kushaq motorjai között szerepel egy 115 lóerős 3 hengeres, 1,0 literes TSI-egység és egy 150 lóerős, négyhengeres, 1,5 literes TSI-malom. Mindkét turbó-benzinmotor hatsebességes kézi sebességváltóval rendelhető, míg a 6-fokozatú automata opcionális a kisebb motorral. Az 1.5 TSI 7 sebességes kettős tengelykapcsoló-automata opciót kap, amely gyors, döntő sebességváltásáról ismert, és ideálisan illeszkedik az 1,5-ös motor által kínált sportosabb teljesítményhez.A Kushaq 385 literes csomagtérrel rendelkezik, ami 1405 literre nő, amikor a hátsó üléseket összehajtják. A belső terek jól felszereltek, szellőző bőrülésekkel, csúcsminőségű, 6 hangszórós infotainment rendszerrel, 25,4 cm-es színes érintőképernyővel, négy USB-C porttal a mobil eszközök töltésére és teljes okostelefon-csatlakozással. A MySkoda okostelefon-alkalmazáson keresztül valós idejű autókövetés, vezetési magatartás elemzés, utazáselemzés és betekintés, valamint közúti segítségnyújtás érhető el.

A biztonsági funkciók közé tartozik a blokkolásgátló fék (ABS), az elektronikus menetstabilizátor, a borulás elleni védelem, a többütközéses fékezés és a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer. Minden üléshez 3 pontos biztonsági öv, hat légzsák és ISOFIX gyermekülés-rögzítés tartozik. A parkolásérzékelők alapfelszereltség, és ezek a visszapillantó kamerával együtt (statikus irányvonalakkal, amelyek hátrameneti sebességváltáskor megjelennek a képernyőn) megkönnyítik a vezető életét, miközben szűk helyeken manővereznek.

„A Kushaq -ot szem előtt tartjuk, ami igazán fontos ügyfeleink számára, és az indiai piacnak megfelelően van lokalizálva és személyre szabva. Az elismert MQB-A0-IN platformra épült Kushaq jól megtervezett, robusztus, kivételesen jól felépített, biztonságos és tágas. Egy világszínvonalú SUV-val, amely készen áll Indiára, a Skoda márkát az ország új és feltörekvő piacaira kívánjuk vinni ”-mondja Zac Hollis, a Skoda Auto India márkaigazgatója.

Kushaq nem éppen olcsó. Igen, az alapmodell 10,49 millió Rs-nél kezdődik az ex-bemutatóteremben, de a csúcsminőségű változat 17,59 millió R-ig terjed. Tehát, ha olyan finomságokat szeretne, mint az 1,5 literes motor és a 7 sebességes DSG, akkor egy rakásba kerül. A Skoda 4 év / 100 000 kilométeres garanciát kínál az üzlet megkötésére, amely tovább bővíthető 6 évre / 150 000 kilométerre.