A Mercedes-Maybach GLS 600 ultrafényűző SUV-t Indiában dobták piacra 2,43 koronával

A Mercedes-Maybach GLS 600 ultrafényűző SUV-t Indiában dobták piacra 2,43 koronával

25 September 2021 0 Von admin

Az újonnan piacra dobott Mercedes-Maybach GLS 600 4Matic arra kényszerít, hogy dőljön hátra, és kérdezze meg magától, hogy mit van már SUV? Mert 5,2 m hosszú és 2785 kiló önsúllyal ez a dolog – ez a szörnyeteg, ha akarod – semmiféle „sportot” nem tartalmazhat, igaz? Ami pedig a „hasznosságot” illeti, a GLS 600 ex-showroom ára 2,43 millió Rs, tehát ki az ördögben fogja ezt használni teherhordó lónak? A Maybach címke azonban rendkívüli luxust jelent, és a GLS-en kívül csak a Mercedes-Benz S-osztályban használják, így ez az SUV nyilvánvalóan nem a plebejusok számára készült; csak az arab olajsejkekre, az európai jogdíjra és az újonnan vert technikai milliárdosokra kell jelentkezni Ázsiában.

A másik dolog a Mercedes-Maybach GLS 600-mal kapcsolatban az, hogy ma, a bevezetés napján a vállalat már előre eladta a járművek teljes, 50 egységből álló tételét az indiai piacra 2021-re. Tehát, még akkor is, ha ha három millió forint tétlenül fekszik a bankszámláján, és szeretné a Mercedes-Benz által gyártott luxus SUV-t, akkor nem kaphat egyet-legalábbis idén nem-, mert mind elmentek. A GLS 600 következő kötege csak 2022 első negyedévében lesz itt. A dühöngő járvány és annak esetlegesen a gazdaságra gyakorolt ​​káros hatásai elkárhoznak – az indiai tőzsde új csúcsokat dönt, és az indiai autóvásárlók luxus terepjárókat vásárolnak crores és minden rendben van a világgal.

Tehát mi teszi különlegessé a Mercedes-Maybach GLS 600-at? Ha el tud tekinteni puszta gazdagságától, masszív elülső rácsától, feltűnő krómkötéseitől és a hangos festéstől, akkor a GLS 600 valóban tartalmaz néhány dolgot. Először a motorháztető alatt található 4,0 literes V8-as, amely meglehetősen tekintélyes 557 lóerőt és 730 Nm forgatónyomatékot produkál, valamint további 22 LE és 250 Nm EQ boost, ami a fedélzeti villanymotor által nyújtott segítség a fő IC motor számára . A 9 sebességes automata sebességváltóval és a 4Matic állandó összkerék-meghajtással a GLS 600 4,9 másodperc alatt képes nulláról 100 km-re gyorsulni, és elérni a 250 km / h végsebességet. Tekintettel jelentős súlyára és nagyvonalú méreteire, az ilyen ragyogó teljesítmény csodálatra méltó.

A nagy történet természetesen a GLS kabinjában van, amelyet úgy építettek, hogy teljes luxusban kényeztesse az utasokat, és elszigetelje őket attól, ami a pokolban történik. A Nappa bőrrel borított első és hátsó ülések teljesen hátradönthetők és hátratolhatók a lábtér növelése érdekében, a hátsó ülésekhez elektromosan működtethető lábtámaszok vannak, és van egy meglehetősen dekadens masszázs, amely vetekszik a Bali és Budapest közötti gyógyfürdők legjobbjaival ajánlani.

Az elülső hatalmas információs és szórakoztató rendszer mellett egy másik nagy táblagép is található a hátsó ülésen ülők számára, amelyek lehetővé teszik számukra az autó funkcióinak (AC beállítások, zene lejátszása stb.) Vezérlését, összecsukható asztalokat és hűtőszekrényt pezsgő tárolására, csokoládé, kaviár stb. A kifinomult légrugós rendszer adaptív csillapítással szuper sima utat biztosít, így Ön egy cseppet sem enged ki abból a nagyon drága szőlőléből, amelyet Ön és társa iszik. A GLS rendelkezik még aktív testvezérlő rendszerrel is, amely javítja a menetkényelmet és a kezelhetőséget, miközben automatikusan beállítja és optimalizálja a felfüggesztési beállításokat az útviszonyoknak megfelelően.

A GLS biztonsági felszereléseinek listája innen a Holdig terjed. És vissza. Mindenben a legújabb és a legjobb-blokkolásgátló fékek, kipörgésgátló, stabilitásszabályozó, adaptív fényszórók és akár nyolc légzsák is mindenhol a páratlan biztonság érdekében. A vezetést segítő csomag segíti a vezetőt, hogy tartsa magát a sávjához, és szükség esetén kormányozási és fékezési segítséget is nyújt. És bár alig hiszi el-ez végül is luxus uszály, és nem durva út 4 × 4-, a GLS még terepjáró vezetési móddal és visszahúzható futódeszkákkal is rendelkezik, így akkor is vezethet, ha az aszfalton véget ér.

A Mercedes-Maybach végtelen testreszabási lehetőségeket kínál a GLS 600-hoz, és minden Nappa bőr, nyitott pórusú fa és kétszínű festék megvásárolható, amit a szíve kíván. Ha hajlandó költeni, a Mercedes minden elképzelhető mértékben segít a GLS megjelenítésében. „A Maybach márka a luxus csúcsát képviseli, és ez az SUV páratlan szintre emeli a vásárlói élményt. A kiváló kényelmet a legmodernebb technológiával ötvözi, hogy újradefiniálja a luxus élményt a kerekeken ”-mondja Martin Schwenk, a Mercedes-Benz India ügyvezető igazgatója. „Erős keresletnek vagyunk tanúi termékeink iránt, mivel látjuk, hogy ügyfeleink reménye és törekvése töretlen. Ezzel a pozitivitással a különböző piacok felszabadításával szinkronban nézzük az üzletág fázisokban történő újraindítását és fellendítését. 2021-es termékstratégiánk továbbra is jó úton halad, és további keresletnövekedésre számítunk, különösen a csúcskategóriás termékek esetében ”-teszi hozzá.

Bizony, van némi verseny Indiában a Mercedes-Maybach GLS 600-ért; Az olyan SUV-k, mint a BMW X7, a Bentley Bentayga és a Rolls-Royce Cullinan, mind hasonló luxust és teljesítményt kínálnak, némelyik pedig még többet is. Egyetlen más autó sem kiabál hangosabban: „Nézz rám, gazdag vagyok!”, Mint a GLS, amely valóban tudatja az emberekkel, hogy gurulsz benne. Tehát több erő, mondjuk, a Mercedes-Maybachnak, csúcskategóriás autóinak és terepjáróinak, valamint az ultra-HNI-k által nyújtott gazdagságnak. A buli soha ne érjen véget.