A Hyundai bejelentette az új i20 N Line Hatch Indiát

A Hyundai bejelentette az új i20 N Line Hatch Indiát

24 September 2021 0 Von admin

A teljesítményautó -rajongók Indiában most széles autóválasztékkal rendelkeznek; az olasz szupersportkocsiktól a német szupermedélyig az európai gyártók maguknak faragták a piac csúcsát. A spektrum tömeges végén azonban a lehetőségek meglehetősen korlátozottak. Ez azonban hamarosan változhat. A Hyundai most bemutatta vadonatúj i20 N Line forrónyílását az indiai piacon, és nagyon lenyűgözőnek tűnik.

Az 1,0 literes, 3 hengeres, turbófeltöltős benzinmotor hajtja, amely 120 lóerőt és 172 Nm nyomatékot produkál. Az i20 N Line hatfokozatú iMT (tengelykapcsoló nélküli kézi sebességváltó) vagy kifinomultabb, duplakuplungos, 7 sebességes automata . Éles, sportos stílusával, 16 hüvelykes könnyűfém keréktárcsáival, alacsony álláspontjával és speciálisan hangolt kipufogórendszerével, amely a Hyundai szerint „üvöltő, karakteres kipufogó hangot produkál”, az i20 N Line forrónyílás azok számára, akik élni akarnak.

Az i20 N Line 9,9 másodperc alatt gyorsul fel nulláról 100 km / órára, ezért a stoppoló GP-k olyan autók ellen, mint a VW Polo GT, a Tata Altroz ​​i-Turbo és a Fiat Abarth Punto, szórakoztatóak lehetnek. Erőteljes motorteljesítménye mellett az N Line magas hatékonysággal is büszkélkedhet, 20kpl. Mivel ez a járművezetőre összpontosító autó, az N Line felfüggesztését feszes, feszes tapintásra hangolták, és van egy teljes elektronikai csomag-beleértve az elektronikus menetstabilizálót (ESC) és a járműstabilitás-kezelést (VSM)-, amelyek tovább növelik a magas -sebesség kezelése.

Ami a legfontosabb kapcsolódási és információs szórakoztatást illeti, az i20 N Line 10,25 hüvelykes HD érintőképernyőt, teljesen digitális műszereket, hangutasításokat, OTA térképfrissítéseket, Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitást és 7 hangszórós Bose audiorendszert kap. A biztonságról is gondoskodnak, hat légzsákkal, ABS -el, abroncsnyomás -ellenőrző rendszerrel és automatikus fényszórókkal.

„Az N Line termékcsalád bemutatja az ügyfeleknek azt az autót, amely valóban megtestesíti a vezetési szenvedélyt, és biztosítja, hogy a sportos és szórakoztató vezetési élmény mindenki számára elérhető legyen. Az első modellünk, amely az Indiában bemutatkozó termékcsalád élére állt, az i20 N Line bemutatja elkötelezettségünket az indiai ügyfelek mobilitásának újradefiniálása iránt ” – mondja SS Kim, a Hyundai Motor India Ltd. igazgatója és vezérigazgatója.

A Hyundai i20 N Line számos garanciális és közúti segítségnyújtási lehetőséget kínál, és a rendelkezésre álló színek között szerepel a kék, piros, szürke és fehér. Az autót mostantól országszerte le lehet foglalni a Hyundai márkakereskedésekben 25 ezer rúpia ellenében. A hivatalos árakat a jövő hónapban hozzák nyilvánosságra, bár úgy gondoljuk, hogy az ex-showroom ára valószínűleg 12,50-13 millió rubel körül lesz. Azok számára, akik szeretik az izgalmakat autóikban, az új i20 N Line lehet a legjobb hot hatch, amit vásárolhat.