A BMW S 1000 R -t 17,90 rubel áron dobták piacra

A BMW S 1000 R -t 17,90 rubel áron dobták piacra

25 September 2021 0 Von admin

Függőleges ergonómiájukkal, erőteljes motorjaikkal és kiváló motoros kezelhetőségükkel a meztelen sportmotorok (gyakran „streetfighters” -nek vagy „supernakednek” is nevezik) nagy sikert aratnak az indiai vásárlók körében. A teljesen felrakott szuperbiciklik, nagyon alacsony kormányukkal, merev felfüggesztésükkel és a legjobban a pályához illő vezetési pozíciókkal, nem pedig az utcával, sok versenyző számára kihívást jelenthetnek. A szupernakedek kicsit elnézőbbek; bőséges, nagy lóerős izgalmakkal táplálják a lelket anélkül, hogy megölnék a hátadat és a csuklóidat.
A streetfighter szegmens legújabb belépője a BMW új, 2021-es S 1000 R, amelyet ma dobtak piacra. Az ex-bemutatóterem árai a standard modellnél 17,90 millió rubeltől kezdődnek, a Pro modell esetében pedig 19,75 millió rubelig, míg a tartománycsúcsú Pro M Sport változaté 22,50 millió rubeltől. A 3 éves, korlátlan futásteljesítményű garancia minden változatban alapfelszereltség.
A második generációs S 1000 R-t átdolgozott stílus jellemzi, amely élesebbé és élesebbé teszi. Van egy új design LED fényszóró, korszerűsített karosszéria, állítható ülésmagasság és kibővített színskála. A jelentős változás a motorban van. A kerékpár 999 köbcentiméteres soros négyesével büszkélkedhet, amely 165 lóerőt és 114 Nm nyomatékot produkál. Nem meglepő, hogy a kerékpár mindössze 3,2 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km / órára, és eléri az elektronikusan korlátozott 250 km / órás végsebességet.
Az új S 1000 R átdolgozott áttételeket is tartalmaz (4th, 5th, és 6th a sebességfokozatok hosszabbak), amelyek csökkentik a zajt, javítják az üzemanyag-hatékonyságot és nyugodtabbá teszik a nagy sebességű utazást. Az első villák és a hátsó mono-lengéscsillapítók teljesen állíthatók az előfeszítéshez és a kompressziós/visszapattanó csillapításhoz. Ezen kívül van egy teljes elektronikai csomag, beleértve az ABS-t, az állítható többszintű kipörgésgátlót, a vezetési módokat az optimális energiaellátás érdekében, a színes TFT műszerfalat, az adaptív fényszórókat és… a lista szinte végtelen.
„A vadonatúj BMW S 1000 R második generációját nagy teljesítményű roadsterként tervezték, kiváló menetdinamikával, sportos karakterrel, maximális biztonsággal és mindennapi praktikussággal kombinálva. Örömmel kínálunk újabb remekművet az indiai lovaglás szerelmeseinek ” – mondja Vikram Pawah, a BMW Group India elnöke. Annak érdekében, hogy a kerékpár jobban elérhető legyen az ügyfelek számára, a BMW Financial Services India személyre szabott és rugalmas pénzügyi megoldásokat is kínál. Az ügyfelek a szállítás előtt előzetesen jóváhagyhatják hitelüket.