A 7 üléses Hyundai Alcazar eltalálja az utat

A 7 üléses Hyundai Alcazar eltalálja az utat

25 September 2021 0 Von admin

A Hyundai várva várt 7 üléses terepjárója, az Alcazar végre megérkezett Indiába. Az Alcazar számos funkcióval és 2,0 literes benzin- és 1,5 literes dízelmotorral, valamint hatfokozatú kézi és hatfokozatú automata sebességváltóval áll rendelkezésre, és tökéletes „családi SUV” a kíséret stílusos szállítására. A 6 üléses változat, két különálló kapitányi üléssel a középső sorban, azok számára is elérhető, akik hajlandók cserélni az ülőhelyeket a nagyobb kényelem érdekében.

Míg a Hyundai Creta továbbra is nagyon jól teljesít az 5 üléses SUV szegmensben, az Alcazar a nagyobb unokatestvére, amelyet azoknak terveztek, akik több helyet szeretnének. Vaskos, izmos stílusával és arányos vonalaival jó megjelenésű, rengeteg jelenlétű jármű. A kiemelések közé tartoznak a háromnyalábú LED-es fényszórók és a LED DRL-ek, a 18 hüvelykes gyémántmetszetű könnyűfém keréktárcsák, az integrált tetősínek, az oldalsó futólapok a könnyű hozzáféréshez a kabinhoz és a sötét króm burkolat finom használata.
Az utastérben az Alcazar kettős tónusú fekete/konyakbarna díszítéssel, valamint teljesen digitális műszerekkel, 10,25 hüvelykes színes kijelző formájában, valamint egy központilag szerelt 10,25 hüvelykes HD infotainment érintőképernyővel rendelkezik. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával és gondtalan, tiszta műszerfal-elrendezéssel az Alcazar kabinja csendesen előkelő és igényes megjelenésű, amit a vásárlók valószínűleg értékelni fognak.
Az Alcazarral kínált 2,0 literes benzinmotor 159 lóerőt és 191 Nm nyomatékot produkál, így a nagy SUV 9,5 másodperc alatt gyorsul 100 km / órára. Az üzemanyag -hatékonyság, 14,2 kpl, szintén nem rossz. Az 1,5 literes dízelmotor 115 lóerőt és 250 Nm nyomatékot produkál, és 18-20 kW-ot kínál az üzemanyag-fogyasztás szempontjából. Mindkét motor hatfokozatú kézi és hatfokozatú automata sebességváltóval kapható.
A vezető különféle vezetési módok közül választhat-beleértve a kényelmet, az öko-sportot és a sportot-, valamint az Alcazar, amely hangutasításokkal rendelkezik a különböző funkciók vezérléséhez, beépített navigációt és teljes okostelefon-kapcsolatot biztosít. A 8 hangszórós Bose hangrendszer dinamikus sebességkompenzációval (a lejátszás hangerejének automatikus beállításához) úgy lett kialakítva, hogy az audiofileket boldoggá tegye, míg a panoráma napfénytető hangvezérelt; csak mondd: “látni akarom az eget”, és megnyílik. Menő!

Az Alcazar első sora szellőző üléseket kap. A vezetőülés 8 irányban állítható erővel. Aztán a dönthető és teleszkópos állítható kormányzás és az elektromos kézifék a vezető kényelmét szolgálja. Van még vezeték nélküli okostelefon -töltés, USB -töltés, AC szellőzők 2 -rend és 3rd-felszálló utasok, és 2nd sorban csúszó és dönthető ülések, amelyek lebuknak a könnyű hozzáférés érdekében a harmadik sorhoz.

Az Alcazarhoz mellékelt intelligens kulccsal a motort távolról be lehet indítani, és az AC -t is be lehet kapcsolni, így a kabin lehűlhet, mielőtt belép a járműbe. A biztonsági berendezések listája hat légzsákot, EBD -vel ellátott ABS -t, ISOFIX gyermekülés -rögzítést és elektronikus menetstabilizálót tartalmaz. Különféle elektronikus vezetéstámogató funkciók is rendelkezésre állnak, beleértve a hátsó parkoló kamerát, a parkolásérzékelőket, a dombon való elindulás segítő vezérlését és még sok mást.

6- és 7-üléses konfigurációval, plüssfülkével, nagy teljesítményű és hatékony benzin- és dízelmotorok választékával, valamint 180 literes csomagtérrel (ami tovább bővíthető a 3 lehajtásával)rd és 2nd-szűk ülések), az új Hyundai Alcazar tökéletes választás lehet azoknak, akik sportos és tágas SUV -t keresnek, amely könnyen befogadja a nagycsaládot. Az Alcazar ára 16,30 millió forinttól kezdődik a belépő változat esetében, a csúcsminőségű modell esetében pedig 19,99 millió rúpiáig. Ezek a számok nagyon ésszerűnek tűnnek, tekintettel a specifikációra, a biztonságra, a technológiára és a kényelemre. Úgy gondoljuk, hogy a Hyundai újabb győztest tart a kezében Alcazar.