A 15 legjobb taktikai Tomahawks

A 15 legjobb taktikai Tomahawks

27 April 2021 0 Von admin

Katonák, zsoldosok, biztonsági személyzet, bűnüldöző szervek és mások, akik a fegyver mellett élnek és halnak, taktikai tomahawkokhoz fordulnak, hogy befejezzék harci készletüket. Az alábbiakban áttekintjük a 15 legjobb taktikai tomahawk és tengely értékelését, hogy felkészüljünk a csatára és a túlélésre.

Modern taktikai Tomahawk

A földi harcosok sok csizmája azt tapasztalja, hogy a tartalék mágnesek, szemüvegek, gázálarcok, órák és fáradtságok hagyományos taktikai terhelése mellett speciális törési és túlélési eszközre is szükségük van. Szükségük van valamire, ami kinyithatja az ajtókat, áthatol a páncélzaton, és ellenségeket áshat ki kagylójukból és bunkerükből.

Egy modern tomahawk belevághat egy autóba, összetörheti a legkeményebb üveget, átszúrhatja a kevlárt, és beáshatja a szennyeződéseket, fákat vághat, és annyit dolgozhat, mint egy főző- és tábori eszköz, mint közelharci harci fegyver. Ezek kiegészítők a taktikai késekhez, és lényegesen hatékonyabb eszköz, mint amit egy túlélő pengével kap. Ráadásul egyszerűen hülyék – nézzük meg a legjobb taktikai tomahawkokat, amelyeket megvásárolhat.

A 15 legjobb taktika Tomahawks

Jelentős különbség van a tomahawk alakú tárgyak és az istenhez való őszinte túlélési és harci eszközök között. Az alábbi 15 legjobb taktikai tomahawk nem csak dekoráció; talán különbséget tesznek élet és halál között.

1. Walther WAL50748 Tactical Tomahawk

Walther WAL50748 Tactical Tomahawk

Mint James Bond kicsi, jellegzetes fegyverének gyártására szakosodott cég, sokat várunk tőle Walther. Szerencsére ezzel a városi fejszével szállították a városi tájakon való használatra. Készen áll a téglára, fémre, betonra, habarcsra és a város minden anyagára, lehet, hogy nem segít túlélni a zord vadonban, de a város utcáin zajló harcok sokkal könnyebbek lettek.

2. SOG Fast Hawk

SOG Fast Hawk - Taktikai Tomahawk

Egy font és három uncia az összes Fast Hawk viseli, hiszen csak erre van szüksége. A dobás és a könnyű hackelés itt a szándék, csakúgy, mint a közelharcok, ahol minden centiméter és uncia különbséget tesz a gyors ölés és a hanyag küzdelem között.

3. Liantral Survival Axe készlet

Liantral Survival Axe Kit Tactical Tomahawk

Miért elégedjen meg egyetlen eszközzel, ha megszerezheti az egész készletet? Ez a filozófia Liantral úgy tűnik, elmúlik, mivel a túlélés hat eszközét csomagolják – számolják – taktikai tomahawkjukba. Van egy halkés, magnézium rúdkő, biztonsági kalapács, iránytű, vészsíp és természetesen egy megbízható rozsdamentes acél fejsze a fedélzeten. Soha ne hagyja el otthonát anélkül.

4. United Cutlery M48 Hawk Axe

United Cutlery M48 Tactical Tomahawk Axe

Kezdve a széles, felfelé hajtott pengével, amely gyorsan vág és vág, míg a tüskés fordított fej rengeteg szedést és vigyorogást biztosít, kevés taktikai tomahawk van odakinn, amelyek ugyanolyan szintű kivitelezéssel, harci készséggel és az M48 tiszta csábítása.

5. Browning Shock N ‘Awe Tomahawk

Browning Shock N 'Awe Tactical Tomahawk

Általában „Shock n ‘” Bármi nagy méretet ad. Helyette, Browning úgy döntött, hogy ez egy lábnál rövidebb lesz, 1055 magas széntartalmú acélt használva, hogy lenyűgöző legyen, és ne csak méretet adjon hozzá. Sűrű és kemény, használható munkabaltának vagy csatabárdnak, de olyan, mintha egy SIG Sauer -t használnánk egy doboz bab kinyitásához.

6. Condor Tool & Knife, TRT (Tactical Rescue Tomahawk)

Condor Tool & Knife, TRT (Tactical Rescue Tomahawk)

550 paracord a fogantyún és egy fej, amely kifejezetten a síktörzsek átvágására készült, a TRT nehéz szörnyeteg Ez inkább a mentési munkákra vagy a lassú megszakításokra és belépő koncertekre készült. Túl nehézkes ahhoz, hogy szűk helyen gyorsan tudjunk cselekedni.

7. Boker Plus Vox T-Hawk

Boker Plus 09BO100 Vox Tactical Tomahawk

Boker Átlagos taktikai tollat ​​készít, és ugyanez az értelmetlen kilátás az egyik legcsodálatosabb taktikai sólymot hozta létre. Az SK5 szénacél fekete bevonattal rendelkezik a rozsdaállóság növelése érdekében. Az egész konstrukció egyszerű funkció, anélkül, hogy fel kellene öltöztetni. Mert elég jól működik, hogy a kirakat csak lehúzná.

8. Estwing Black Eagle Tomahawk Axe

Estwing Black Eagle Tactical Tomahawk Axe

Egy kalapácscég, aki úgy döntött, hogy kipróbálja magát tomahawks készítésében, Estwing talán ráakadt az igazi elhívására. Az ütésállóság és a kalapácsfogás megszokott érzése segítségével a kényelmes Black Eagle segítségével egész nap megölhet vagy feltörhet. Igazi szerszámos fegyver.

9. 5.11 Taktikai kezelői tengely

5.11 Taktikai kezelői tengely

Az 5.11 gyorsan átveszi a márkát minden igazán taktikai dologban. Kezdve egy viking stílusú pengével, amely egy összetett vonalzóhoz/kalapácshoz/méteres pálcához/csavarkulcshoz kapcsolódik, az Üzemeltető egyértelműen azt szeretné, ha észrevenné több funkcióját, bár könnyű megragadni a test pragmatikus állandóságán.

10. Gerber Downrange Tomahawk

Gerber Downrange taktikai Tomahawk

Egy fejsze fej beépített rúddal, amelyet az Egyesült Államokban szerelnek össze a kiváló szerkezeti minőség érdekében, a Gerber Downrange sokoldalúságának köszönhetően felülmúlja a versenyt. Könnyű, mint egy hosszú sólyom, de mégis olyan erős, mint bármelyik tábori fejsze, amit valaha használtunk, ez egy ló.

11. Columbia River Knife és Tool Kangee T-Hawk

Columbia folyami kés és szerszám Kangee T-Hawk Tactical Tomahawk

Az első dolog, amit tudni kell, hogy Ryan Johnson neve mögött Columbia River Knife and Tool Kangee T-Hawk. Ahogy a fej fölé néz, elöl és felül pengével, kiváló vágásra, zsigerezésre, vagy csontba, húsba vagy fémbe való fémbe vágáshoz készült. Néha az „eviscerate” a legjobb harci terv.

12. Spyderco Warrior Hawk

Spyderco Warrior Hawk Tactical Tomahawk

Ha a csontig vágás nem elég, nyúljon a csiszolt fejhez Spyderco harcos sólyma. A prémium D2 szerszámacélból készült penge titán -karbonitridréteggel van kiképezve, és nem fakít – még akkor sem, ha rendszeresen fürdik ellenségei vérében. És ha már az élekről beszélünk, akkor a Warrior Hawk nulla talaj az ideális geometriához, amely lehetővé teszi az utat.

13. M48 dupla pengéjű Tomahawk

M48 dupla pengéjű taktikai Tomahawk

Mi kétszer olyan pusztító, mint a finomra csiszolt rozsdamentes acél él? A válasz talán nem lep meg: ez az ördögi Kétszárnyú Tomahawk az M48 -tól. A legendás Viking kettős fejsze után stílusos, még halálosabb is lehet, élénk élével és kiegyensúlyozott heftjével.

14. SOG Survival Tomahawk

SOG Survival Axe Tactical Tomahawk

Durva és könyörtelen, mint a szabadban, ÚGYNEVEZETT fáradhatatlan túlélő tomahawk -ot szállít, amely biztosítja, hogy túlélje a pusztát. Fogja meg ezt a taktikai tomahawk -ot fogó paracorddal, majd hatalmas lendülettel vegye át rozsdamentes acél szélét a jelén. De SOG nem áll meg röviden; kapsz még egy kalapácséllel, karmos tüskével, és még a fogantyúba rejtett ferrocerium tűzgyújtóval is.

15. USMC Elite Tactical Bruiser Tomahawk

US Marine Corp Engedélyezett Elite Taktikai Bruiser Tomahawk

Az amerikai tengerészgyalogság itt bizonyítja, hogy az alázatos tomahawk megbízható eszköz élet -halál helyzetekben. Hivatalosan engedélyezett Elite Taktikai Bruiser súlya alig több mint 3 kiló, ami rengeteg aprítót jelent. Ennek ellenére jól kiegyensúlyozott a közelharci tartományon kívüli célpontokra való dobáshoz.

Taktikai Tomahawk Vevői Útmutató

Szóval, hogyan lehet megkülönböztetni a taktikai tomahawk -ot, amely nem hagy cserben, és a férfi barlang díszítése között? A „vásárlás” gomb megnyomása előtt tartsa szem előtt néhány tényezőt:

Tartósság

Míg a tomahawks egykor csontból, agancsból vagy kőből készült egy faághoz, a mai taktikai tomahawks sokkal erősebb. Az anyagtudomány és a gyártás fejlődésének köszönhetően nincs mentség arra, hogy egy gyenge fejsze vagy egy csatabárd leejtse a labdát, amikor a legnagyobb szükség van rá. Íme néhány legtartósabb anyag, amelyek megbízható taktikai tomahawket alkotnak:

  • 4140 króm acél
  • D2 szerszámacél
  • 1055 szerszámacél
  • SK5 szénacél
  • 420HC rozsdamentes acél

Ne felejtsük el, hogy nem csak a fejsze fejének kell keménynek lennie, hanem az élnek is valamiféle korrózió- és ütésállósággal kell rendelkeznie, hogy megtartsa élét. A titán-karbonitrid-ugyanaz, amit a kiváló minőségű fúrószerszámokban is használnak-megakadályozza az oxidációt és hosszabb ideig megőrzi élét.

És az anyagi megfontolások mellett a taktikai tomahawk felépítésének is hasonlóan robusztusnak kell lennie. Sokan esküsznek a „full tang vagy mellszobor” -ra, és ezzel a logikával nem fogunk vitatkozni.

Egyensúly, súly és ergonómia

A taktikai tomahawk mennyire egyszerű, meghatározza, hogy mennyire hatékonyan használja azt. Bár nem minden fejszét kell dobni, minden tomahawk számára előnyös a fogantyú és a penge közötti jó egyensúly – lehetővé téve, hogy a hintái minden alkalommal igazak legyenek. Ez igaz az oldalsó egyensúlyra is; győződjön meg arról, hogy a választott fejsze nem változik egyik oldalról a másikra, és nem kockázhatja, hogy a penge leesik.

Az általános egyensúlynak nem kell holtnak lennie, még a fej és a fogantyú között sem, de meg kell egyeznie a használati esettel. Ha elsősorban vágni vagy faragni szeretne, akkor az egyensúlyi pontot közelebb kell helyeznie a fejéhez. Harchoz inkább a fogantyúba kell helyezni, mivel nagyobb irányítást biztosít az ütései közelharc közben.

Vegye figyelembe a taktikai tomahawk súlyát is. Ismét illessze az eszközt a feladathoz; a nehéz penge jobban megfelel a nehéz munkának és a hatalmas ütéseknek. Másrészt a könnyebb fejsze előnyös a hosszú távú túrákhoz vagy a vadon túléléséhez, ahol minden tartalék uncia beleszámít a napi kalóriabevitelbe.

Végül ne felejtsük el a fogást. Sok anyag ellenáll a nagy igénybevételnek és a zord időjárásnak, mint például a paracord, a bőr és még a nejlon is. De még egyszer: ne csak az anyagokat nézd; nézd meg, hogy a fogantyú hogyan van kialakítva, hogy illeszkedjen a kezedhez. Egy másik gyakran figyelmen kívül hagyott tulajdonság a fejsze szakállának alakja – ha túlságosan lefelé nyúlik, akadályozhatja a fogantyú elfojtását a finom faragási munkákhoz.

Extra túlélési funkciók

Néha a fejsze csak balta; de egy taktikai tomahawk sokkal több lehet. Az egyik leggyakoribb rendelkezés egy kovakő vagy magnézium rúd a fogantyúban, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre vágja le a fát, és tüzet gyújtson egyetlen szerszámmal. Mások irányítót vagy kalapácsot is tartalmazhatnak a markolatban. Ezenkívül fordítson különös figyelmet a fej kialakítására a fejszével szemben; gyakran tartalmaznak csákányt vagy kalapácsfejet a nagyobb hasznosság érdekében.

Modern taktikai tengelyek: KÖVETKEZTETÉS

Ezen a ponton megkapta a földet, amikor taktikai tomahawksról van szó. Néhány kiváló felépítésű, mások ár -érték arányt nyújtanak. Mások pedig több eszközt is becsomagolhatnak a megbízható túlélési csatabárdba. Mindegyik különböző kialakítású, és különböző felhasználókra és forgatókönyvekre vannak optimalizálva. Hogy melyiket választja, nagyban függ az edzettségétől és a helyzetétől, de egyik sem hagy cserben a területen.

Használt vagy vásárolt már ajánlott taktikai tomahawkjaink közül? Van -e javaslata más túlélési eszközökre vagy háborús eszközökre, amelyeket fedeznünk kell?

Örömmel vesszük visszajelzését! Lépjen be hozzánk az alábbi megjegyzések részben.