8 legjobb kulcstartó toll márka 2021 -ben (vásárlási útmutató)

8 legjobb kulcstartó toll márka 2021 -ben (vásárlási útmutató)

23 März 2021 0 Von admin

Néhány évtizeddel ezelőtt mindenhol toll volt. Minden ember mérnöknek tűnt. A menő gyerekeknek tolluknak tűnő ceruzájuk volt, és a golyóstoll birtoklása átmeneti rítus volt.

A tintatollak jogdíj tárgyai voltak. A sokszínű toll a mechanikus tollak Magnum -opusa volt. Az íróeszközök minden marketing és promóciós stratégia középpontjában álltak. Mindenkinek volt helye egy -két tollnak az elülső zsebében.

De most ez az okostelefon kora. Az elektronikus eszköz lett a legpraktikusabb eszköz az ember zsebében. A legtöbb embernek csak okostelefonja és pénztárcája van mindennapi hordozható eszközként.

Kulcstartó toll

A hátránya az, hogy a kapcsolódási szintje nem sokat segít, ha gyorsan kell leráznia a fizikai információkat. Ez az oka annak, hogy miért léteznek kulcstartó tollak.

Az alábbiakban nyolc legjobb kulcstartó toll található.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kulcstartó tollat

A tollak nagyon fontosak az emberi tapasztalatokban. Érdemes mindig kéznél lenni, nem pedig idegenektől kérni segítséget, ha szükség van rá. A kulcstartó toll jó benyomást hagyhat bizonyos üzleti és személyes helyzetekben. A legjobb kulcstartó toll néhány jellemzője:

TOLLAK TÖLTÉSEKKEL

Vannak kulcstartó tollak, amelyek univerzális utántöltővel rendelkeznek. Könnyen karbantarthatók, ha kifogy a tinta. Mások azonban egyedi és speciális formákkal rendelkeznek. Ha ilyen tollakat szeretne vásárolni, győződjön meg arról, hogy azok utántöltői könnyen elérhetők a piacon.

ANYAG

A kulcstartó tollnak elég masszívnak kell lennie a mindennapi használathoz. A toll tartóssága teljes mértékben a kivitelezésétől és az anyagszerkezetétől függ. A fém tovább tart, mint a műanyag. Mivel a legtöbb kulcstartó toll bevethető, ellenőrizze a visszahúzó mechanizmusok szilárdságát.

MÉRET

A kulcstartó tollnak elég kompaktnak kell lennie ahhoz, hogy EDC -ként működjön. Nem kényelmesen húzhat körbe egy teljes hosszúságú tollat. Kerülje a nehéz tollakat, amelyek nehezítik a kulcstartóját, kivéve, ha a heft része a toll funkciójának.

A legjobb kulcstartó toll márkák

Már elvégeztük a kemény munkát az Ön számára, és felvázoltuk a top 8 kulcstartó toll márkát. Csak ki kell választania a kedvencét.

1. True Utility rozsdamentes acél toll kulcstartó

True Utility rozsdamentes acél toll kulcstartó

Az innovátorok az évek során a leglenyűgözőbb tollmintákkal és funkciókkal álltak elő. Vannak íróeszközök, amelyek bárhová írhatnak és mindenhová eljuthatnak. Zsír fölé írnak, űrben, víz alatt vagy kemencében. A 100 éves eltarthatóságú toll lenyűgöző, de nem használ semmit, ha nem tudja használni, amikor a legnagyobb szükség van rá.

Az True Utility kulcstartó toll praktikus és praktikus, és kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Mindig ott lesz, amikor alá kell írnia ezt a csekket, vagy ki kell töltenie a fizikai űrlapot a DMV -ben vagy az orvosi rendelőben. A True Utility kulcstartó toll elég kicsi ahhoz, hogy a kulcstartón vagy a zsebén maradjon. Vásárolja meg, és szüntesse meg a teljes méretű tollat, amely elfogyasztja a zsebét vagy az erszényt. Ez a kulcstartó toll könnyű rozsdamentes acélból készült és strapabíró. Túl fogja tartani tevékenységének napi nehézségeit. 420-as fémszerkezete nem rozsdásodik és nem korrodálódik.

Ez a kulcstartó toll teljes hosszában 4,5 hüvelyk. Sima teleszkópos mechanizmusának köszönhetően kényelmesen összecsukható 2 hüvelykes mikrotoll méretűre. Méretében a True Utility kulcstartó kisebb, mint egy hagyományos ajtókulcs. Fogja meg a szemközti végeit, a vontatót és az egyszerű, de gyors kioldási folyamatot, és készen áll a golyóstoll használatra. A tollat ​​annyit használhatja, amennyire szüksége van, anélkül, hogy félne a tinta túl gyors lemerülésétől. A True Utility kulcstartó tollak vásárláskor három tintapatront tartalmaznak.

2. Nite Ize IP2-09-R7 INKA kulcstartó toll

Nite Ize IP2-09-R7 INKA kulcstartó toll

Alkalmazások és telefonmenük böngészése, amikor fontos adatokat kell átadnia, talán visszalépés az ember fejlődésében. Az Nite Ize Inka kulcstartó toll gyorsan tud gondoskodni a dolgokról ilyen helyzetekben. A kulcstartó toll különösen hasznos az influenza szezonban, amikor a tollat ​​mindig kéznél kell tartani.

A népszerű Steelie műszerfali telefonaljzatáról híres Nite Ize csúcsminőségű funkciókat helyezett ebbe az Inka kulcstartó tollba. Míg az ára olcsó, ha a csúcskategóriás tollakkal egymás mellé teszi, az Inka bármilyen légköri körülmények között írhat. Ha olyan íróeszközre vágyott, amely szélsőséges hőmérsékleten és bármilyen magasságban képes firkálni a dolgokat, az Inka az. Ez egy ECD rajongó álomtolla.

Szórakoztatóan fogja kipróbálni képességeit víz alatt vagy tetszőleges szögben. A Nite Ize Inka kulcstartó toll alumínium testtel rendelkezik. Húzza ki az alumínium tokból, és használja a miniatűr gyorshasználati módban. Ha többet szeretne írni, csavarja le a hasított gyűrűs csőről, és szerelje össze egy teljes méretű tollra. A tinta vízálló, és túlnyomásos patronokban található. Cserélhetők, ezért üresen cserélje ki őket, és folytassa az írást.

3. KeySmart Nano kulcstartó toll

KeySmart Nano kulcstartó toll

A nehéz, szaggatott fémdarabok körül való hordozás a mindennapi élet idegesítő része volt KeySmart. Egy nap Michael Tunney otthagyta jövedelmező robotikai mérnöki állását, hogy utazzon, de csak akkor vette észre, hogy a kulcsai az útjába kerülnek. Abban az időben a kulcskarika volt az egyetlen módja a zajos, sziklás kulcsok megszervezésének. Megoldása a klasszikus kulcskarika -hiányra, a szaggatott, irritáló kulcsokra a KeySmart volt.

Az ő kis okos találmánya rendszerezné a kulcsokat, és elegánsan kompakt maradna. A KeySmart rendkívüli termékek, például a KeySmart Nano toll sokféle gyártója. Ez a kulcstartó toll rozsdamentes felépítésű. Innovatív funkciókkal rendelkezik, mint például a mágneses kupak a könnyű záráshoz.

Ez a kulcstartó toll mindössze 3,3 hüvelyk magas. Ha EDC anya vagy, és kitartó kulcstartó tollat ​​szeretne, hogy kiegészítse újdonságait, vásárolja meg a KeySmart Nano tollat. Elegáns ezüst színe és hasznossági értéke megőrzővé teszi. Kényelmesen tartható, és a kulcstartó szerves része lesz.

Ez a toll gördülékenyen ír, és két év garanciát vállal rá a KeySmart. Ez egy tökéletes ajándék is, és tetszeni fog minden EDC hobbistának.

4. Sheaffer Ion fekete gél görgős toll

Sheaffer Ion fekete gél görgős toll

Az Sheaffer Ion görgős toll zsebméretű és 3,83 hüvelyk magas. Ez egy visszahúzható toll, amelyet a hátizsákhoz vagy a kulcstartóhoz rögzíthet, és magával viheti a mindennapi tevékenységek során. Torpedó alakja és vonzó élénk színei a vásárlók többségének slágerei. A Sheaffer Ion rollerball toll legfőbb vonzereje a tinta. Ellentétben a szokásos tollakkal, amelyek viszkózus olaj alapú festékkel rendelkeznek, ez a kulcstartó toll gél tintával rendelkezik.

Emiatt a Sheaffer Ion rollerball megfelelő töltőtoll helyettesítője. Nevezze félig töltőtollnak, mivel a töltőtoll nedves tintás megjelenését eredményezi. Előnye, hogy nincs tollhegye, így tökéletes a rohanó íráshoz. Használatakor sem kell óvakodnia a kenetektől vagy a tollírástól.

Ez a kulcstartó toll egy EDC, amely sok célt szolgál. Használja alkalmi íráshoz vagy kalligráfiához a leállások idején. Festékének élénk színei teszik kedvenc útközbeni tárgyává. Vegye le a kupakot, majd csúsztassa fel teljesen, amíg írni szeretne. Ez a toll fém és műanyag szerkezetű.

[amnzlink link=”https://amzn.to/3lHd8cM”]

5. Tacray Titanium Mini Bolt Action kulcstartó toll

Tacray Titanium Mini Bolt Action kulcstartó toll

A csavarhúzó toll nagyon népszerűvé vált az utóbbi időben, mechanikus kialakítása a legtöbb EDC toll rajongó figyelmét felkelti. Zökkenőmentes működésük furcsa kielégítő érzéssel jutalmazza Önt, amely hiányzik a futó kulcstartó tollból.

A csavarhúzó tollak olyan anyagokból készülnek, mint a sárgaréz, titán vagy eloxált alumínium. Nincs jobb módja annak, hogy szabaddá tegye gondolatait, vagy kivonatoljon egy ötletet, mint egy csavarhúzó toll és a régi jó papír.

Ez a kulcstartó toll Tacray tartós, masszív és kicsi. Burkolatát Gr5 titánból készítik. Ez a toll klasszikus csavaros stílusú, precíziós tervezésű, amely a legjobb csavaró és nyomó mechanizmust biztosítja a kioldáshoz. Ergonomikus kialakítású, amely csúszásmentes markolatot és csúszásgátló kialakítást tartalmaz. Minden alkatrésze kiváló minőségű CNC gyártmány.

Ellentétben más kulcstartó tollakkal, amelyek külön kupakkal rendelkeznek, ami veszteségeket okozhat Tacray mini csavarhúzó toll hegyén gyűrűs lyuk van. Csak csúsztassa el a csavarhúzó mechanizmusát, és írásra készen a helyére kattan. Csúsztassa vissza a mechanizmust, és a toll visszahúzódik.

A Tacray mini csavaros kulcstartó toll könnyű és vonzó tinta textúrát eredményez. Simán le fogja rázni minden ötletét, és további utántöltőket vásárolhat, hogy tovább tartsa a kulcstartóján. Ez a termék olyan jól néz ki, mint a 100 dolláros tapintható toll, de megfizethető.

6. Sunshine Products USA mini sárgaréz EDC toll

Sunshine Products USA mini sárgaréz EDC toll

A Sunshine Products egy apa és lánya vállalkozás Kaliforniában, amely kiváló minőségű mindennapi hordozható cikkeket gyárt. Mini kulcstartó tolluk zseniális teljesítmény. Az egyik legkisebb kulcstartó toll a piacon; mindössze 2 ″ hosszú. Kompakt mérete biztosítja, hogy mindig kéznél lesz, amikor ezek a röpke ötletek felmerülnek. A remek modulnak sok változata van.

Rendelheti sárgarézből, szénszálból, rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy ezeknek a kemény anyagoknak a kombinációjából. Van egy titán változat is, meredek árcédulával, ami teljesen megéri. A titán kulcstartó toll csak fél uncia súlyú, és elegáns megjelenésű. Imádni fogja ezt a toll tapintását a kezén, valamint annak hiányát, amikor a kulcstartóján lóg.

Ne tévesszen meg a mérete. Ez a toll vihart írhat fel. Ez fog működni, és bármilyen nagyobb toll. Lecsavarhatja a kupakjáról, hosszabb időre felteheti, és kényelmet biztosít a firkálás során. A teste precízen megmunkált, és beépített O-gyűrűkkel rendelkezik, amelyek rögzítik a toll kupakját. Masszív toll, túl fogja élni a mindennapi használat nehézségeit. Ez a kulcstartó toll mini golyóstollal működik.

7. ATECH multifunkciós kulcstartó toll 5 az 1 -ben

ATECH multifunkciós kulcstartó toll 5 az 1 -ben

Atech multifunkciós toll igény szerint, mivel a fogyasztók egyre inkább olyan termékeket keresnek, amelyek megoldják a kulcstartó megoldását. Nehéz alumínium burkolattal rendelkeznek, és nagyon kényelmesek velük írni. Ez a toll csak 3,6 hüvelyk magasságú, de számos más hasznos eszközt is tartalmaz.

Ez nem csak golyóstoll, hanem egy hüvelykes vonalzó és praktikus ceruza is. Hasznos Phillips csavarhúzóval és mini lapos fejjel is rendelkezik. Ennek a funkcióknak köszönhetően egyedülálló toll fekete hordójának hüvelyk és metrikus méretei vannak. A csúcsán lévő recés bit visszahúzódik és kitűnő, sima mozdulatokkal vonja ki, felfedve vagy eltakarva a golyóstollat. A kapacitív ceruza a toll másik végén, a kulcskarika alatt helyezkedik el. A bit és a csavarhúzó eléréséhez csavarja le a ceruzahegyet. Az Atech többfunkciós toll 5 az 1-ben egy év garanciával rendelkezik.

8. Rite In The Rain Trekker toll

Rite In The Rain Trekker toll

Rite in the Rain Trekker toll egyszerű, stílusos és vadállatú tollak, amelyek a szabadtéri hódításra készültek. Ez a kulcstartó toll a föld bármely pontjáról ír. Nyomás alatt álló tintapatronokkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a Trekker toll esőben is működni fog. Fekete fémhordója keskeny kézigránátnak tűnik. A hordó gumi fogantyúval rendelkezik, amely stabilan tartja a tollat ​​csúszós körülmények között.

Párosítsa ezt a praktikus, 4 hüvelykes kulcstartó tollat ​​egy Rite in the Rain noteszgéppel, és bármilyen körülmények között rajzoljon, anélkül, hogy félne a kenéstől vagy a csomósodástól. Vigye magával ezt a tollat ​​a túrákra vagy a táborozásra, és írja le gondolatait. Ezek a tollak a Rite in the Rain utántöltőket használják.

Következtetés

A TV -távirányítókhoz vagy gombokhoz hasonlóan a tollaknak is megvan a maguk eszük, és nehéz hosszú ideig megőrizni őket anélkül, hogy elveszítenék őket. Nem így van, kulcstartó toll esetén; mivel mindig az övére, kulcstartójára vagy kutyacímkéjére fogja csavarni, nem kell aggódnia a veszteségek miatt.