7 legjobb pénzért dobó kés (vélemények) 2021 -ben

7 legjobb pénzért dobó kés (vélemények) 2021 -ben

12 Mai 2021 0 Von admin

A kések dobása nem csak hobbi; sokan művészi formának tartják az éles acélszilánkok ügyes csettintését. És a legjobb dobókések ezt a filozófiát tükrözik, precízen kialakított acélból és finoman kiegyensúlyozott pengékből. Olvassa el, hogy megtudja, melyek a jelenleg elérhető legjobb modellek.

A legjobb dobókések

Ha nézte az „Into the Badlands” című tévésorozatot, akkor tudja, hogy a késdobálás dolog. És bár évekig tartó gyakorlást vehet igénybe, hogy feleannyira jó legyen, mint a műsor legenyhébb dobója, csúnya dolog kést előhalászni a hüvelyéből, és célba találni.

Hacsak nem kivédi az Illuminátusok által küldött halálos bérgyilkosok egy csoportját, akkor egy jó dobókést szeretne a versenysporthoz, vagy a hátsó késdobást barátaival. Mindenesetre szüksége lesz a megfelelő eszközre a munkához.

És ez minden bizonnyal nem az a kifutott konyhai kése! A legjobb dobókések pontosan kiegyensúlyozottak, és úgy vannak megmunkálva, hogy ellenálljanak az ismételt visszaéléseknek. Olvasson tovább, miközben megadjuk a hosszú és rövid szöveget.

A legjobb dobókések, amelyeket ma vásárolhat

Mint minden hobbi, a kések dobásának piaca is elárasztott. De mi elvégeztük a nehéz emelést az Ön számára. Az alábbiakban áttekintjük a legjobb 7 dobókést, amelyeket ma megvásárolhat. Ülj le, és olvass tovább.

1. Perfect Point PAK dobókés készlet

Perfect Point PAK dobókés készlet

Ha olyan vagy, mint a legtöbb kezdő, lehet, hogy megrémít egy nehéz és hosszú kés. Az Perfect Point PAK kések hihetetlenül könnyűek és csak 8,5 hüvelyk hosszúak.

És nem is fenyegetően élesek, így biztonságosan használhatja őket. De talán az a legvonzóbb bennük, hogy 12 -es szettben érkeznek.

Ez azt jelenti, hogy 12 lövést kap, hogy elérje a célt. Nem szabad oda -vissza járni minden dobás után, és nincs fejtörés a cél eltűnése után; csak dobj egy másik kést. A nap végén elsajátítja a késdobást gyorsabban és kisebb fáradtsággal.

A fogantyú nem sok, és a kések gyengék is lehetnek, de az elég olcsón szállított késekkel nem kér túl sokat. De félreértés ne essék, mert rozsdamentes acélból készültek, így nem rozsdásodnak. Jól kiegyensúlyozottak is, ami tökéletes spin vagy félpörgetés nélküli dobáshoz.

2. SOG F041TN dobókés

SOG F041TN dobókés

Ez egy másik kiváló kés, amely nem kerül karba és lábba. Az F041TN 3 kiváló minőségű késből áll, 420 kemény burkolatú rozsdamentes acélból. Ez azt jelenti, hogy ezek a kések nem rozsdásodnak, és könnyen élesednek az Ön igényei szerint.

Bár ez a kés ideális professzionális használatra, nem elitista. Megfelel a kezdő és a gyakorlott sportoló igényeinek. És ez még nem minden; praktikus mindennapi használatra.

Gyorsan észreveszi, hogy ez egy jól kiegyensúlyozott tang kés. Bár 10 hüvelyk hosszú, nem túl nehéz ahhoz, hogy fáradtságot okozzon. És megemlítettük, hogy egyenes éle van, ami remek egy dobókésnek?

Bár néhány embernek nem tetszik a Paracord-csomagolású fogantyú, nagyszerű fogást biztosít. Ha nem tetszik, mindig eltávolíthatod, ezért ne csinálj felhajtást. Emellett kap egy tisztességes hüvelyet a kések hordozásához.

3. Hideg acél 80PGTK GI Tanto

Hideg acél 80PGTK GI Tanto

7 hüvelyknél a Hideg acél 80PGTK GI Tanto kés elég hosszú ahhoz, hogy fegyvert lehessen használni, és könnyedén megbirkózik a tábor körüli gyakori feladatokkal.

A késdobásban némi tapasztalattal rendelkező emberek kiválónak találják, mert központi egyensúlya van. Ez azt jelenti, hogy akár penge vagy fogantyú, akár otthon lesz ezzel a késsel.

1055 -ös szénacélból készült, rozsdagátló bevonattal, élezett éllel és hegyekkel, így könnyen tapad a célhoz. Ügyeljen azonban arra, hogy ne ütközzön kemény felületekhez, például betonhoz, mert a penge megrepedhet.

Ellenkező esetben ez a tangás kés szinte bármilyen feladatot elvállal. Akár lándzsává is alakíthatod, ha a helyzet ezt kívánja.

Megbocsájtjuk, hogy egy kicsit mérges volt a fogantyúval, mert a mérleg nem csúszásbiztos, és nem lesz kiváló az izzadt kezek számára. De ezen nem kell harcolnunk – különösen, ha megszárítja a kezét vagy visel egy tisztességes munkakesztyűt.

4. Gil Hibben zsinórmarkolat

Gil Hibben zsinórmarkolat

Ha Hibben, akkor valószínűleg jó! Ez igaz, mert Gil Hibben az egyik legnevesebb név a késgyártásban Amerikában.

Az Cord Grip lehet, hogy nem olyan ikonikus, mint a Rambo kés, de megfizethető és minőségi késként tartja magát.

420 J2 rozsdamentes acélból készült, amely nagy korrózióállóságáról és jó szilárdságáról híres. Ez azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy a kés eltörik, és nem fog hibázni a rendszeres karbantartási protokollokkal.

A kés valamivel több mint 8 hüvelyk hosszú, és csúszásmentes fogantyúval rendelkezik, amely tökéletes fogást biztosít. Nejlonhüvely is jár hozzá. És említettük, hogy három kést kapsz egy készletben?

A Zsinórfogó nem biztos, hogy jól jön, ha aranyérmet kerget az olimpián, de ez egy kés, amely megörvendezteti a neofita szívét.

5. Cold Steel Pro Balance

Cold Steel Pro Balance

Amikor Stephen King arról beszélt, hogy „a tehetség unalmas kés”, valószínűleg a Cold Steel Pro Balance. De minden tapasztalt késdobó megmondja, hogy nincs szükség éles késre, hogy célba találjon és elsüllyedjen.

13 hüvelyk hosszú, ez egy vastag kés, ami üzletet jelent. Nehezebb, mint az olcsóbb kések, és sima kialakítású, amely kedveli a pörgetés nélküli dobást.

A penge 1055 -ös szénacélból készült, ami sok ütést fog elviselni anélkül, hogy eltörne; ne aggódjon a rozsdásodás miatt, mert védett.

Ez egy rendkívül jól kiegyensúlyozott kés, amely lehetővé teszi a penge vagy a fogantyú dobását. Amint azt várná, lehet, hogy nem ez a legjobb kés egy kezdő számára, de senki sem fogja megállítani, ha ragaszkodik hozzá.

Érdemes ezekből többet vásárolni, ha minden dobás után el akarja kerülni a bosszantó utakat a célpont felé.

6. United Cutlery UC2772 Expendables Kunai Dobókés

United Cutlery UC2772 Expendables Kunai Dobókés

Ha nem tudná, milyen kést dob ​​Jason Statham az Expendables -ben, akkor az Kunai dobókés. Persze, Hollywood mindent romantikázni fog, de az UC2772 komolyan jó.

Először is, ez a kés ikonikus kétélű pengével rendelkezik, kiváló minőségű eloxált rozsdamentes acélból. És úgy vág, mint egy kétélű kard!

Ezzel a vásárlással három késből álló készletet kap, ami lenyűgözi minőségüket és használhatóságukat. Vannak, akik azt gondolják, hogy ez túl szép kés ahhoz, hogy piszkos legyen; de hidd el, a kunai sok dobást kibírnak és még ragyognak.

Ezek a kések 12 hüvelyk hosszúak és nehézek, finom egyensúlyt biztosítanak, amely a késdobálás sikerének receptje. Zsinórral csomagolt fogantyút kap, de a csomagolás kis használattal lejön.

De nem bőr a hátadról, mert becsomagolhatod őket a Paracordba.

7. Avias késszállító dobókés

Avias késszállító dobókés

Szerencsés napon egy késre teheti a kezét, amely átszakítja a levegőt, mint a vándorsólyom. Párosítsd hegyes szélekkel, és van egy remek dobókésed.

Beszélünk a Avias késkészlet.

9 hüvelyk hosszú, nem nagy kés. De ha meglehetősen hosszú keze van, óriási erőt tud kifejleszteni a célpont átütéséhez. Könnyű súlya nem biztos, hogy ideális a távoli célok elérésekor, de ez az.

Ez egyébként három szép késből áll.

A fogantyún számos lyukat észlel, amelyek javítják az aerodinamikát és a fényes felületet, amely nem kevesebb, mint a rozsdamentes acél. Az alacsony ár és a nejlon hüvely és övhurok miatt nehezen tud ellenállni ennek a késkészletnek.

Hogyan válasszuk ki a legjobb dobókést

Manapság a piacon több száz kést dobnak fel dobókésként, de csak kevesen vágnak bele. Tehát hogyan válassza ki a megfelelőt? A következő dolgokat kell figyelembe venni a dobókés kiválasztásakor.

A fogantyú

A legjobb dobókések nem tartoznak fogantyúhoz. És az ok egyszerű; nem kap jó kioldódást, ha nem sima vagy egyenes felületen tapad. A másik dolog a fogantyúkkal, hogy nem bírnak dobókésen.

Vannak emberek, akik esküsznek a gumira, főleg Kraton, de ebben nem lehet biztos. Természetesen a saját fogantyújához is illeszkedhet, ha tapasztalt dobó. Itt jól működhet egy vászoncsík vagy vulkanizált karton.

Egyensúly

Nehezen, pengével vagy kiegyensúlyozottan kezelje, mihez kezdjen? Ezek a kifejezések zavaróak lehetnek egy kezdő számára, különösen akkor, ha olyan terminológiákkal együtt használják, mint a spin és rotációs dobás.

A kiegyensúlyozott kés súlypontja középen van. Sem a fogantyú, sem a penge nem nehezebb a másiknál. Ez a kés ideális kezdőknek, mert dobáskor könnyebb megjósolni a pályáját. Ismételten ideális forgó vagy nem centrifugáláshoz.

Ahogy a neve is sugallja, a penge nehéz késeknek nehezebb a pengéjük, mint a fogantyúnak, és ideális esetben kidobják őket a fogantyúból. Másrészről a fogantyúkés kések könnyebb pengével rendelkeznek, és kiválóan alkalmasak centrifugáláshoz.

Finomabban kiegyensúlyozott fegyvereket keres? Tekintse meg a Tactical Tomahawks listánkat

A hossz és a súly

Valószínűleg ezek a legfontosabb szempontok, amelyeket figyelembe kell venni a dobókés kiválasztásakor. Egyrészt a nem elég nehéz kés nagyobb erőfeszítést igényel a pontos dobáshoz, ami gyorsan elfárad.

Ugyanebben a lélegzetben a hosszabb kések előnyösebbek a rövidebbeknél, mert jobb irányítást biztosítanak, amikor messzire dobnak. Valószínűleg hosszabb késsel is jobb fogást kap.

De van -e valami hasonló a dobókés ideális hosszához vagy súlyához? Kiderül, hogy van. A szakértők azt javasolják, hogy minden 1 hüvelyk hosszúságra 1 és 1,4 uncia súly legyen. Ezért a 10 hüvelyk hosszú késnek legalább 10 uncia súlyúnak kell lennie.

Építkezés

Ha nem vagy óvatos, olyan kést fogsz választani, amely néhány dobásnál eltörik. Figyelmeztetni kell arra, hogy a matrica ára nem feltétlenül határozza meg a minőséget. Kezdésként keressen egy tang késet. Egy félgömbölyű kés figyelmeztetés nélkül áttöri a fogantyút.

Természetesen a penge anyaga számít. Míg a rozsdamentes acél nem rozsdásodik, a szénacélnak éle van a dobókéseknél.

Ennek oka az, hogy a szénacél jobban alakítható, mint a rozsdamentes acél. Ez azt jelenti, hogy ha a penge meghajlik, könnyen a helyére kalapálhatja anélkül, hogy eltörne.

Felső dobó kések: Következtetés

A késdobálás szórakoztató, de ha nincs meg a megfelelő kés, könnyen frusztráló tud lenni. Ez is drága sport lehet, ha folyamatosan törik a kést.

Azt kapod, amiért fizetsz. Ezt ne felejtsd el. Nem fog kiváló minőségű acélt várni egy olcsó késtől. De ha elég alaposan megnézi, akkor egy igazán jó készlet megfizethető kést kaphat.

De ne fogadd szavunkat; a dobókés nagyon személyes dolog. Hacsak a kezedbe nem veszed, nem igazán tudod eldönteni, hogy megfelel -e neked.

Megfogadta a legjobb dobókésekre vonatkozó ajánlásainkat? Nektek hogy teljesítettek? Hagyjon nekünk egy megjegyzést alább.