5 autó a Ranveer Singh és Deepika Padukone garázsában, beleértve a legújabb Lamborghinit

5 autó a Ranveer Singh és Deepika Padukone garázsában, beleértve a legújabb Lamborghinit

25 September 2021 0 Von admin

Bollywood hatalmas párja, Ranveer Singh és Deepika Padukone az internet egyik kedvenc duója Indiában. Gyakran meghatározzák azt, amit a stánok „kapcsolat/pár célnak” neveznek. Az autógyűjteményük azonban az interneten a legfrissebb beszélgetési téma, különösen az új Lamborghini Urus Pearl Capsule Edition megvásárlása után.

A szuper SUV-t Indiában dobták piacra néhány hónappal ezelőtt, 3,43 milliós áron (ex-showroom). A teljesítményét egy 4,0 literes V8-as duplaturbós motor hajtja, amely akár 650 LE-re is felmegy. 0-100 km / h sebességgel mindössze 3,6 másodperc alatt képes lefutni.

Ezt a modellt testreszabták kétszínű külsővel, narancssárga és fekete színben. A fényes fekete fényű téma a tetőtől az alsó lökhárítókig, a billenőburkolatokig, a hátsó diffúzorig és a légterelő ajakig, valamint a csomagtérajtó pereméig terjed. Ez a házaspár kidolgozott autókollekciójának legújabb kiegészítése.

Lamborghini Urus

Ranveert gyakran látták az autógyártó első SUV -jával; egyes jelentések szerint ő az autó tulajdonosa, mások viszont úgy vélik, hogy Lambo kölcsönadta neki egy időre. Ami a specifikációkat illeti, az autó ugyanazzal a központi motorral érkezik, mint a Pearl Capsule kiadás. Körülbelül 3 milliárdba kerül (ex-showroom).

Aston Martin Rapide S

Állítólag Ranveer megajándékozta (vagy megajándékozta) ezt a 3,29 milliós (volt bemutatóterem) értékű nagy játékot a 32-esennd születésnap. A házaspárt nem egyszer látták ebben a kerékkészletben, amelyet 6,0 literes V12-es motor hajt. Több mint 550 LE teljesítményt és 620 Nm forgatónyomatékot produkál.

Jaguar XJ L

A névben szereplő L a szuper luxus Jag extra hosszúságát képviseli. Nem csoda, hogy Mumbai hírhedt korlátozott parkolóhelyein és a lökhárítók közötti forgalomban nem látni túl gyakran. A szedán számos erőátviteli lehetőséget kínál, de a Ranveerben és a Deepikában van egy 3,0 literes, 6 hengeres turbófeltöltős benzinmotor. 8 sebességes DCT-vel hajtva majdnem 300 lóerőt produkál.

Mercedes-Mayback S500

Az Indiában kapható egyik legcsodálatosabb Mercs, ez a Deepika által preferált ingázás, ha nyilvános megfigyeléseken megyünk keresztül. Modellje egy 4,7 literes motorból merít energiát, amely maximum 450 plusz NM-t ad ki. Ennek a változatnak az ára majdnem 2 milliárd (ex-showroom).

Kép: Youtube/MoviesAdda, Pinterest